fbpx

Werk je keihard maar haal je steeds minder voldoening uit je werk? Zit je niet lekker in je vel en verlang je ernaar om meer uit het leven te halen. Maar loop je vast, omdat je niet precies weet waar jouw kwaliteiten en talenten liggen?

Tijdens de ‘Colour your Career’ workshop leer jij jezelf beter kennen en ontdek je wat jou unieke kracht is en sleutel tot succes. Zodat je in beweging kunt komen en stappen kunt zetten naar een gelukkiger leven met meer voldoening en plezier. 

Herken je dit?

Ja? Je kunt dan twee dingen doen? Je kunt blijven uitstellen en denken dat het ooit beter gaat worden. Dan zit je over een half jaar nog in deze frustrerende situatie. Of je kunt een eerste stap zetten naar een toekomst waar je meer geluk & plezier uit leven en werk haalt.  

Uit ervaring weet ik hoe moeilijk is om tijd en geld te investeren in jezelf. Maar ik heb ook geleerd dat als je meer inzicht hebt in je kwaliteiten, drijfveren en kracht, je makkelijker keuzes kan maken die bij je passen. In mijn geval, begrijp ik nu ontzettend goed waarom ik vastliep in mijn baan. Helaas had ik toen niet de waardevolle inzichten die ik nu wel heb en ben ik veel te lang doorgegaan. Ik negeerde mijn gevoel en probeerde positief te blijven en door te zetten. Dit zorgde er uiteindelijk voor dat mijn veerkracht daalde tot het minimum en ik bijna tegen een burn out aanliep. 

Over Mathilde

Hi, ik ben Mathilde Quispel en het is mijn missie om gedreven professionals zoals jij te helpen om eigen regie te nemen over je leven en je carrière. Zodat je het beste uit jezelf kan halen en bewust kan kiezen voor je geluk.

Op die manier zit jij namelijk lekkerder in je vel, ervaar je meer voldoening en kan je meer genieten van het leven en de dingen die voor jou belangrijk zijn. 

Nu en niet later wanneer het misschien te laat is.

Mijn missie is ontstaan nadat ik na een aantal ingrijpende levensgebeurtenissen zelf het roer heb omgegooid.

Vorig jaar stapte ik letterlijk uit de ratrace omdat ik meer wilde genieten van mijn gezin en vooral wilde doen waar mijn hart sneller van ging kloppen. Na 16 jaar loondienst heb ik de sprong in het diepe genomen en ben ik mijn eigen onderneming gestart.

Inmiddels geniet ik van meer balans, ervaar ik meer voldoening en zit ik vol energie. Ik weet wie ik ben, wat ik te bieden heb en waar ik naartoe wil. Ik zit lekker in mijn vel, voel weer dat ik leef en geniet volop van alles om mij heen.

Dat gun ik jou ook!

lekker in je vel academie

Hoe zou het zijn als?

Dat is mogelijk als...

'Dreams don't work unless you do'

- John C. Maxwell -

logo-lekker-in-je-vel-beeldmerk

Na de 'Colour your Career' workshop

Praktische gegevens

calendar interface symbol tool

Datum

De 2 uur durende workshop vindt op verschillende momenten plaats (zie hieronder het overzicht met aankomende workshops).

Voor deze waardevolle online workshop zijn max. 4 plaatsen beschikbaar. Wees er op tijd bij en stel jouw deelname veilig. 

pin

Locatie

Online via videobellen (Zoom)

euro

Investering

€97 euro inclusief btw.

Deze investering is inclusief jouw persoonlijke Powerrapport (pdf) en 9 inspirerende kleurhartjes (worden via de post opgestuurd).

Aankomende workshops

Dit zeggen anderen

logo-lekker-in-je-vel-beeldmerk

Ik heb een workshop bij Mathilde gevolgd omdat ik weer eens echt even bij mezelf wilde stilstaan in plaats van vaak te voldoen aan alle verwachtingen van anderen. De eigenschappen die uit de powertest kwamen waren voor mij zeker herkenbaar. Mathilde zette een goede en gezellige sfeer neer waardoor er voldoende openheid in de groep was. Het belang van balans tussen mijn verschillende eigenschappen was toch weer even een eye opener. Ik merk dat ik hiermee nu een stapje bewuster bezig ben dan voorafgaand aan de workshop.

Bregje – 44 jaar

logo-lekker-in-je-vel-beeldmerk

Mathilde is een hele prettige, open en professionele coach, bij wie je je snel op je gemak voelt. Ze weet direct een heel prettige en ongedwongen sfeer te creëren. Ik heb Mathilde zowel als 1-op-1 coach als tijdens de ‘lekker in je vel workshop’ mogen ervaren. In beide gevallen heeft ze me door haar oprechte betrokkenheidscherpe observatievermogen en het stellen van de juiste vragen geholpen om meer inzicht te krijgen in mijn persoonlijke drijfveren, behoeften en valkuilen. Het kleurenprofiel zoals dat in de workshop aan de orde is gekomen was verrassend ‘spot on’ en geeft heel veel aanknopingspunten om mee aan de slag te gaan.  

Martine – 38 jaar

logo-lekker-in-je-vel-beeldmerk

Ik ging de workshop vrij open in, met de hoop om wat meer inzicht in mezelf te krijgen, zodat dit mij zou kunnen helpen om effectiever te zijn in de dingen die ik doe. De workshop heeft mij aangenaam verrast door het feit dat de uitkomsten van de Powertest zo herkenbaar en treffend waren. Deze methodiek ‘legt de vinger op de zere plek’, in mijn geval dat het heel belangrijk is om voldoende aandacht te geven aan mijn Balans Powertype, omdat mij dit helpt om lekker in mijn vel te zitten. Mathilde is een hele prettige workshopleider. Zij weet heel goed de juiste sfeer te creëren waardoor veel openheid ontstond. Ik kan deze workshop van harte aanbevelen! Het geeft in korte tijd veel inzicht en is bovendien een hele leuke en fijne avond voor jezelf.

Charlotte – 39 jaar

logo-lekker-in-je-vel-beeldmerk

Leuke luchtige workshop die een fijn en praktisch inzicht geeft in jezelf en je kwaliteiten en hoe je deze goed kunt inzetten. Het was een gezellige workshop met een goede sfeer op een mooie locatie, aanrader

Rianne – 37 jaar

'De verandering die je zoekt, zit altijd in jezelf!'

Ja, maar...

Naast mijn ervaring en gedegen opleidingen, maak ik gebruik van de Personal Power Plus© methode als professioneel analyse-instrument.

Personal Power Plus© is gebaseerd op de filosofie van Elementen en psychologie van Kleur en is gevalideerd door meer dan 10 jaar praktijkmetingen en de Powerkleuranalyse.

Het Personal Power Plus model© bestaat uit 4 Elementen en 10 Kleurfamilies, die samen resulteren in 40 Powertypes. De 4 elementen geven weer HOE je de dingen moeiteloos doet en de 10 Kleurfamilies WAT jou ten diepste drijft.

Een Powertype heeft een unieke persoonlijkheid en een bijpassende kleur. Bij elk Powertype hoort een eigen lichaamstaal, unieke kwaliteiten, een Balans-Powertype en een visueel kleuradvies om jouw kracht zichtbaar te maken.

De Powertest werkt met 40 online vragen (een online computertest) en geeft inzicht in jouw unieke kracht vanuit je cognitieve zelfbeeld. Uit deze test wordt een prachtig persoonlijk rapport over jouw Powertype samengesteld.

In het Powerrapport vind je alles over jouw kracht, kwaliteiten en belangrijkste drijfveer. En ontdek je waar voor voor jou de sleutel tot succes ligt. Uit de test blijkt welk van de 40 Powertypes jij bent en welk element en kleurenfamilie daar bij horen. Bij dit Powertype rapport horen prachtige kleurhartjes met veel informatie en inspiratie erop.

Uit ervaring weet ik dat het soms best spannend kan zijn om veel geld, tijd en energie te investeren in jezelf en in je ontwikkeling. Bijvoorbeeld omdat je niet weet of de investering je inhoudelijk voldoende oplevert of omdat je vindt dat je egoïstisch bent door in jezelf te investeren en de tijd en geld niet kunt besteden aan anderen.

Maar heb je ook al nagedacht over wat het je kost als je geen keuze maakt? Stel je eens voor, de energie die langzaam weg drupt, het lontje dat steeds korter wordt en het plezier dat steeds verder wegebt. En dat terwijl de tijd doortikt. Geld is niet het meest waardevolle dat we bezitten. Het is onze kostbare tijd! De dingen waar het echt om gaat zijn niet in geld uit te drukken. Het zou zonde zijn om dit simpele inzicht aan het einde van je leven na een leven lang performen, uitblinken, doorzetten, carrière bouwen en stressen te ontdekken.

Het mooie is dat financieel investeren in jezelf je op veel manieren terugbetaald. Voor je plezier in je eigen leven, voor het bewust genieten van je gezin, voor innerlijke balans, voor inspiratie en nieuwe stappen. Voor doen wat echt bij je past. Om dat wat niet meer werkt los te laten. Om jezelf meer te gunnen. Van jezelf houden. Maar ook iedereen in jouw buurt heeft er baat bij. Als jij lekkerder in je vel zit, geef je anderen de gelegenheid dit ook te doen. Gun het jezelf!

Zeg eens eerlijk? Wat is eigenlijk de reden dat je deze pagina leest? Wil je wel echt groeien als persoon en lekkerder in je vel zitten? Of wil je je gevoelens liever negeren ? Wat gaat er de komende periode veranderen in je leven als je niets doet? Wat zou er gaan veranderen als je nu wel de stap gaat zetten? Hoe zou je leven er dan uitzien?

Het draait eigenlijk vooral om lef: durf jij naar jezelf te kijken en van denken naar doen te stappen. Het roer in eigen hand te nemen en op deze manier te investeren in jezelf? Best spannend, maar de workshop is een laagdrempelige manier om met jezelf aan de slag te gaan en eigenlijk is dat toch best fijn!

Je kunt blijven doorrennen en vast blijven zitten in deze situatie. Dat is een optie. Maar hoe lang houdt je dat nog vol? En heb je de tijd niet? Of gun je jezelf de tijd niet om te luisteren naar je hart en te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om te doen wat je graag zou willen?

Het is heel herkenbaar, je bent niet de enige die zichzelf tegenhoudt met allerlei excuses en bezwaren. Ik ken ze en heb ze zelf ook gehad. Ze hebben er voor gezorgd dat ik een tijd lang op de automatische piloot leefde en geen keuzes durfde te maken.  Maar ondertussen zakte mijn energie niveau drastisch en had ik steeds vaker een korter lontje. Een burn out lag op de loer, maar gelukkig heb ik het niet zover laten komen.

Hoe anders is het nu ik wel keuzes heb durven te maken en stappen heb gezet. Ik zie de toekomst zonnig tegemoet, voel weer dat ik leef en ervaar veel meer voldoening in wat ik doe.  Dat gun ik jou ook!

Laat je dus niet langer belemmeren door jouw excuses of gedachten! Go for it! Je hoeft het niet alleen te doen, zoek hulp en laat je helpen door mij of iemand anders die jou verder kan begeleiden. Jij verdient het! 

mathilde quispel workshop

JA, ik wil mijn persoonlijke kracht en talenten ontdekken!

Denk jij dat de ‘Colour your Career’ workshop iets voor jou is, maar heb je nog een vraag? Stuur mij dan een berichtje en ik neem binnen 24 uur contact met je op. 

Scroll naar boven