fbpx

5 Energiekillers die ervoor zorgen dat je nog steeds moe bent.

Doe mee met dit gratis webinar en ontdek 5 eyeopeners voor méér energie waarvan maar weinig mensen bewust zijn. Zonder open deuren, zweverigheid of poespas.

Zodat jij sneller stappen kunt zetten naar méér energie en dit ook kunt vasthouden.

Mocht je de vermelde datum niet kunnen, registreer je dan alsnog. Wellicht dat ik besluit een opname vrij te geven. 

Van ratrace...naar succesvol ondernemer

In 2018 speelde er veel op het werk en ook privé had ik een aantal intense jaren achter de rug. Ik verlangde naar meer energie en wilde meer in het NU leven, maar de realiteit was anders. Ik werd vooral geleefd. Hierdoor vond ik het lastig om mijn energie op peil te houden. Een aantal maanden bleef ik doorrennen en gaf ik mezelf er niet aan over. Ik had de overtuiging dat ‘doorzetten’ een hele goede eigenschap is en was er trots op 😉  Herkenbaar?

Tot halverwege 2018, mijn lichaam aan de bel trok. Mijn batterij was bijna volledig leeg. Een noodsignaal dat zich bij mij vooral uitte in een kort lontje, huilbuien en een gebrek aan zelfvertrouwen. Ik keek in de spiegel en zag een schimp van de vrolijke, enthousiaste en gedreven vrouw die ik van nature ben.

Tijd om actie te ondernemen dus!

In mijn zoektocht naar meer energie, ontdekte ik een aantal dingen die ervoor zorgden dat ik bleef hangen op een laag energieniveau en moe bleef. Eye-openers waarvan maar weinig mensen bewust zijn. Eye-openers die ervoor zorgden dat ik heel snel stappen heb kunnen zetten naar méér energie en deze ook kon vasthouden.

Hierdoor belande ik niet in een burn-out, maar vond ik het zelfvertrouwen terug en NU sta ik weer stevig aan het roer van mijn eigen leven. De korte lontjes zijn verleden tijd, ik heb weer energie om met vrienden af te spreken, voel mij minder geleefd en heb stappen gezet naar een leven dat bij mij past.

lekker in je vel academie
nobco logo
logo gecertificeerd pk expert

Inmiddels ben ik gecertificeerd coach, eigenaresse van Lekker in je Vel Academie en help ik andere ambitieuze en sensitieve vrouwen om NU van het leven te genieten en hun dromen en ambities waar te maken.

Hoe zou het voor je zijn als?

  • Jij concrete handvatten hebt om met weinig moeite meer energie op te bouwen?
  • Jij meer balans ervaart en je minder geleefd voelt? Je weer grip ervaart en je makkelijker je eigen standpunt inneemt en je minder laat leiden door jouw omgeving?​
  • Jij aan het einde van de dag nog energie over hebt om met die leuke vriendin af te spreken en bij te kletsen? Of om een rondje hard te lopen?​
  • Jij in de spiegel kijkt en daar een positieve, energieke, zelfverzekerde vrouw ziet die goed haar grenzen kan bewaken​
  • Jij zonder schuldgevoel dat momentje voor jezelf kan pakken en weet dat de wereld ook wel doordraait zonder dat jij elke minuut aanwezig bent ​
  • Jij uitdagingen op je werk en je leven makkelijker aangaat, omdat je met een positieve blik naar de toekomst kan kijken en het niet al je energie meer wegvreet​

Dat is mogelijk als...

  • Jij het jezelf gunt om te investeren in jezelf
  • Jij tijd vrijmaakt voor dit gratis online webinar (~ 1.5 uur)
  • Jij de sessie LIVE bijwoont en actief deelneemt
  • Jij na het webinar aan de slag gaat met jouw inzichten en écht in actie komt

Meld je nu aan en ontdek dat er verschillende niveaus van energie zijn

Er bestaat helaas geen pilletje voor ‘extra energie’. Om meer energie te ervaren is het essentieel dat jij jouw energie op verschillende niveaus kunt managen. 

Let op: deze niveaus zijn allemaal belangrijk in het ervaren van meer energie & balans en hebben grote invloed op elkaar. 

Nog bijna niemand is hier bewust mee bezig en daarom hebben zoveel mensen een tekort aan energie. 

Ik heb beperkt plek gezien softwarebeperkingen.

Zorg dus dat je je NU registreert.

Veelgestelde vragen

Jazeker, deze is live! Je kunt deze volgen via je telefoon, maar de voorkeur heeft tablet of laptop/computer. Je zult mij zien, maar ik kan jou niet zien of horen. Je kunt dus in alle rust thuis met een kop thee of koffie het webinar volgen. We kunnen wel communiceren via de chat die open zal staan.

Tijdens het webinar kun je altijd vragen stellen.

Het is een live webinar en daarom kan ik niet exact zeggen hoe lang het duurt. Ik probeer het webinar ongeveer 60 a 90 minuten te laten duren. 

Ik weet nog niet of ik een opname vrij geef. Mocht je niet kunnen, schrijf je dan wel even in, want als ik een opname stuur, dan krijg je die sowieso in je inbox een dag na het webinar.

sketched down arrow
Scroll naar top