fbpx

Wat anderen zeggen...

logo-lekker-in-je-vel-beeldmerk

Dankzij de Colour Your Business Boost heb ik veel scherper gekregen wat mijn krachten zijn en kan ik op basis van deze kennis klanten kan aantrekken die echt bij me passen, me energie geven en ik daardoor het beste kan helpen. Het is alsof er puzzelstukjes op zijn plek vielen. De dag na onze tweede sessie ben ik dan ook gelijk aan de slag gegaan met het aanscherpen van mijn ideale klant en website. Waar ik dit eerst nog vooral vanuit het hoofd deed, vloeide dit er nu zomaar uit omdat het vanuit het hart kwam. 🙂 Mathilde is een eerlijke, betrokken en warme coach die ik iedereen kan aanraden. Onze sessies hebben me vooral helderheid, richting en FLOW opgeleverd. Dankjewel Mathilde! 

Carlijn Ottens –  Marketing & Business Coach

logo-lekker-in-je-vel-beeldmerk

Voor mezelf was ik aan dubben, wat ik nu echt leuk vind om te doen, wanneer ik me als een vis in het water voel en m’n kennis en kracht het beste kan inzetten met een grote lading energie. Hierover had ik te veel twijfel en ik wilde echt weet wat mijn kernkracht is, mijn valkuil en in welke omgeving, met name zakelijk ik het beste tot mijn recht kom. Mathilde slaagt erin om op een prettige manier jezelf echt beter te leren kennen en zeker op je natuurlijke kracht en niet enkel op inhoud en kennis. Op een leuke ongedwongen interactieve wijze heb ik mijn eigen inzicht écht vergroot wat ik kan gebruiken in het maken van keuze’s vanaf heden. Dit is gerealiseerd in een korte tijd, twee sessies. Mathilde weet adviezen op een warme persoonlijke manier over te brengen en zelf je inzichten in te laten zien. Echt super!

Gijs Leermakers –  42 jaar

logo-lekker-in-je-vel-beeldmerk

Ik had een negatief zelfbeeld en was voortdurend op zoek naar positieve bevestiging van de mensen om me heen. Door de coaching heb ik geleerd meer op mezelf en mijn kwaliteiten te vertrouwen en op een positieve manier “problemen” te benaderen. Door bepaalde oefeningen te doen heb ik dit kunnen visualiseren en dit geeft mij kracht om problemen aan te pakken voordat ze escaleren. Mathilde heeft als coach voor mij alle eigenschappen die ik zoek: warm, menselijk, verder kijken dan de oppervlakte en ook praktische handvaten aanreiken waar je verder mee kunt.

Pascale –  47 jaar

logo-lekker-in-je-vel-beeldmerk

Mathilde is een hele prettige, open en professionele coach, bij wie je je snel op je gemak voelt. Ze weet direct een heel prettige en ongedwongen sfeer te creëren. Ik heb Mathilde zowel als 1-op-1 coach als tijdens de ‘lekker in je vel workshop’ mogen ervaren. In beide gevallen heeft ze me door haar oprechte betrokkenheidscherpe observatievermogen en het stellen van de juiste vragen geholpen om meer inzicht te krijgen in mijn persoonlijke drijfveren, behoeften en valkuilen. Het kleurenprofiel zoals dat in de workshop aan de orde is gekomen was verrassend ‘spot on’ en geeft heel veel aanknopingspunten om mee aan de slag te gaan.  

Martine – 38 jaar

logo-lekker-in-je-vel-beeldmerk

Mathilde heeft mij heel goed geholpen om meer inzicht te krijgen in wat ik wil en waar ik goed in ben. Daarnaast is mijn manier van werken verbeterd en voel ik me zelfverzekerder. Mathilde is een heel warm en open persoon en ik zou haar zeker aan anderen aanbevelen!

Esther – 26 jaar

logo-lekker-in-je-vel-beeldmerk

De Lekker in je Vel 1:1 Powersessie heeft mij geholpen beter inzicht te krijgen in mijn kracht en hoe balans te vinden en heeft mij handvatten gegeven waar ik iets mee kan. Mathilde is zeer professioneel en focust op jouw persoon en situatie, en levert maatwerk speciaal voor jou!

Anoniem

logo-lekker-in-je-vel-beeldmerk

Ik ging de workshop vrij open in, met de hoop om wat meer inzicht in mezelf te krijgen, zodat dit mij zou kunnen helpen om effectiever te zijn in de dingen die ik doe. De workshop heeft mij aangenaam verrast door het feit dat de uitkomsten van de Powertest zo herkenbaar en treffend waren. Deze methodiek ‘legt de vinger op de zere plek’, in mijn geval dat het heel belangrijk is om voldoende aandacht te geven aan mijn Balans Powertype, omdat mij dit helpt om lekker in mijn vel te zitten. Mathilde is een hele prettige workshopleider. Zij weet heel goed de juiste sfeer te creëren waardoor veel openheid ontstond. Ik kan deze workshop van harte aanbevelen! Het geeft in korte tijd veel inzicht en is bovendien een hele leuke en fijne avond voor jezelf.

Charlotte – 39 jaar

logo-lekker-in-je-vel-beeldmerk

Mathilde is iemand met een prettige open houding en een luisterend oor. De combinatie van veel werkervaring bij een grote corporate en haar eigen stap om haar hart te volgen maakt dat ze haar vragen heel scherp kan stellen, weet waar ze het over heeft en daarnaast met relevante en diverse zelf doorleefde suggesties komt. Een prettige coach die je echt verder helpt!

Jonathan – 39 jaar

lekker in je vel academie

Geïnspireerd en zelf ook toe aan een stap in de juiste richting?

Of je nu vastzit in een baan waar je geen voldoening meer uithaalt of voelt dat het tijd is om je hart te volgen. Ik help je graag!  

Als gecertificeerd coach en ervaringsdeskundige help ik jou je kracht te ontdekken en concrete stappen te zetten naar een leven dat past bij je dromen, je talenten en je persoonlijke realiteit. Maak nu kans op een gratis ‘Lekker in je Vel’ sessie van 45 minuten!

Scroll naar boven