fbpx

Haal jij steeds minder energie uit je werk of bedrijf en verlang je naar verandering? Maar weet je niet wat écht bij jou past en loop je vast in het maken van keuzes?

Met behulp van de Persoonlijke Kracht Test ontdek je jouw innerlijke kompas. Zo krijg jij kristalhelder wat nu écht bij jou past, maak je makkelijker keuzes en pak je de regie over jouw eigen toekomst.

Herken je dit?

Ja? Je kunt dan twee dingen doen? Je kunt blijven uitstellen en denken dat het ooit beter gaat worden. Dan zit je over een half jaar nog in deze frustrerende situatie. Of je kunt een eerste stap zetten naar een toekomst waar je meer energie & plezier uit leven en werk haalt.  

Uit ervaring weet ik hoe moeilijk is om tijd en geld te investeren in jezelf. Maar ik heb ook geleerd dat als je meer inzicht hebt in je kwaliteiten, drijfveren en kracht, je makkelijker keuzes kan maken die bij je passen. In mijn geval, begrijp ik nu ontzettend goed waarom ik vastliep in mijn baan. Helaas had ik toen niet de waardevolle inzichten die ik nu wel heb en ben ik veel te lang doorgegaan. Ik negeerde mijn gevoel en probeerde positief te blijven en door te zetten. Dit zorgde er uiteindelijk voor dat mijn veerkracht daalde tot het minimum en ik bijna tegen een burn out aanliep. 

Zoë Weenink
Zoë Weenink
Lees verder
"De Persoonlijke Kracht test vind ik fascinerend. Je vult een vragenlijst in en je krijgt jezelf terug. Mathilde brengt het ook heel goed over. In twee sessie bespraken we mijn test. De eerste sessie was zeker interessant maar de tweede sessie, waar je echt de diepte in gaat, was mindblowing. Het rapport dat ik nu heb is echt een blauwdruk van mij. Ik zal het er vaak bij pakken omdat het je echt handvatten geeft. Wat gaat er goed en wat niet? Waar kan dat aan liggen? Je vind het in je blauwdruk. Ik kan het iedereen aanraden om deze test te doen, zeker bij Mathilde."

Over Mathilde

Hi, ik ben Mathilde Quispel en het is mijn missie om gedreven professionals zoals jij te helpen om eigen regie te nemen over je leven en je carrière. Zodat je het beste uit jezelf kan halen en bewust kan kiezen voor je geluk.

Op die manier zit jij namelijk lekkerder in je vel, ervaar je meer voldoening en kan je meer genieten van het leven en de dingen die voor jou belangrijk zijn. 

Nu en niet later wanneer het misschien te laat is.

Mijn missie is ontstaan nadat ik na een aantal ingrijpende levensgebeurtenissen zelf het roer heb omgegooid.

Vorig jaar stapte ik letterlijk uit de ratrace omdat ik meer wilde genieten van mijn gezin en vooral wilde doen waar mijn hart sneller van ging kloppen. Na 16 jaar loondienst heb ik de sprong in het diepe genomen en ben ik mijn eigen onderneming gestart.

Inmiddels geniet ik van meer balans, ervaar ik meer voldoening en zit ik vol energie. Ik weet wie ik ben, wat ik te bieden heb en waar ik naartoe wil. Ik zit lekker in mijn vel, voel weer dat ik leef en geniet volop van alles om mij heen.

Dat gun ik jou ook!

lekker in je vel academie

Hoe zou het zijn als?

Dat is mogelijk als...

'Dreams don't work unless you do'

- John C. Maxwell -

logo-lekker-in-je-vel-beeldmerk

Na de Power Boost:

Praktische gegevens

like

Wat krijg je?

  • 1 online Persoonlijke Kracht Test
  • 2 online 1:1 sessies waarin we uitgebreid in jouw persoonlijke uitslag duiken en ik concrete tips & handvatten deel waar je direct mee aan de slag kunt 
  • Persoonlijk rapport inclusief jouw eigen blauwdruk (pdf)
pin

Datum & Locatie

  • Online via Zoom (videobellen)
  • Data in overleg
  • Klik op de ‘aanmelden’ knop dan neem ik contact met je op!
euro

Investering

€495,- euro excl btw.

Deze investering is inclusief de Persoonlijke Kracht Test en jouw Persoonlijke Rapport (pdf)

'De verandering die je zoekt, zit altijd in jezelf!'

Dit zeggen anderen

logo-lekker-in-je-vel-beeldmerk

Voor mezelf was ik aan dubben, wat ik nu echt leuk vind om te doen, wanneer ik me als een vis in het water voel en m’n kennis en kracht het beste kan inzetten met een grote lading energie. 

Hierover had ik te veel twijfel en ik wilde echt weet wat mijn kernkracht is, mijn valkuil en in welke omgeving, met name zakelijk ik het beste tot mijn recht kom. 

Mathilde slaagt erin om op een prettige manier jezelf echt beter te leren kennen en zeker op je natuurlijke kracht en niet enkel op inhoud en kennis. 

Op een leuke ongedwongen interactieve wijze heb ik mijn eigen inzicht écht vergroot wat ik kan gebruiken in het maken van keuze’s vanaf heden. 

Dit is gerealiseerd in een korte tijd, twee sessies. Mathilde weet adviezen op een warme persoonlijke manier over te brengen en zelf je inzichten in te laten zien. Echt super!

Gijs Leermakers

 

logo-lekker-in-je-vel-beeldmerk

Ik was een beetje op zoek naar een leidraad. Wat kan ik nu eigenlijk echt goed? Pas ik nog wel in m’n huidige baan of is er meer?

Toen ik van de Persoonlijke Kracht Test hoorde was ik enthousiast. Ik had nog wel de twijfel of ik echt iets kon met de uitslag. Of het niet weer de zoveelste test was met super veel vragen waar eigenlijk veel antwoorden goed bij me passen. En dat ik daarna nog niet mezelf echt leer kennen.

Mathilde heeft telefonisch deze twijfels weggenomen. Omdat zij zo enthousiast over de test sprak en vertelde dat ze de blauwdruk ook regelmatig nog erbij pakt, wilde ik de test wel graag doen.

Ik kreeg een heel verhelderend en mooi rapport met duidelijke uitleg in de sessies met Mathilde. Het is ook een verdiepend rapport met niet zo maar een aantal statements, maar al je eigenschappen worden positief uitgelicht. Dat vond ik ook erg fijn, het is heel positief gericht, het zoomt vooral in op je kwaliteiten.

Mede door de uitslag van deze test heb ik de beslissing genomen om met een nieuwe opleiding te starten naast mijn part-time baan in de online marketing. Zodat ik straks mijn eigen bedrijf kan starten en een hele andere kant van mezelf kan ontplooien zodat ik nog beter in m’n vel ga zitten!

Dayenne Vos

'Never put the key to your happiness in somebody else's pocket'

Ja, maar...

Naast mijn ervaring en gedegen coach opleiding, maak ik gebruik van de Persoonlijke Kracht Methodiek als professioneel analyse-instrument.

Het Persoonlijke Kracht model dat ten grondslag ligt aan deze methodiek bestaat uit 4 Elementen die inzicht geven in hoe jij de dingen doet en 10 kleurfamilies die staan voor wat jij het belangrijkste vindt. Dit resulteert in 40 unieke Powertypes – 40 krachtpersoonlijkheden.

Persoonlijke Kracht bestaat uit een online test, een uitgebreide persoonlijke rapportage en kleurrijke adviezen om je kracht naar buiten uit te stralen.

De Persoonlijke Kracht Test bestaat uit 40 vragen en duurt ongeveer een half uur om in te vullen. Daaruit wordt je Powertype – je no. 1 Kracht berekend en je Blauwdruk samengesteld. Je blauwdruk bestaat uit je 4 hoogst scorende Powertypes.

Uit ervaring weet ik dat het soms best spannend kan zijn om veel geld, tijd en energie te investeren in jezelf en in je ontwikkeling. Bijvoorbeeld omdat je niet weet of de investering je inhoudelijk voldoende oplevert of omdat je vindt dat je egoïstisch bent door in jezelf te investeren en de tijd en geld niet kunt besteden aan anderen.

Maar heb je ook al nagedacht over wat het je kost als je geen keuze maakt? Stel je eens voor, de energie die langzaam weg drupt, het lontje dat steeds korter wordt en het plezier dat steeds verder wegebt. En dat terwijl de tijd doortikt. Geld is niet het meest waardevolle dat we bezitten. Het is onze kostbare tijd! De dingen waar het echt om gaat zijn niet in geld uit te drukken. Het zou zonde zijn om dit simpele inzicht aan het einde van je leven na een leven lang performen, uitblinken, doorzetten, carrière bouwen en stressen te ontdekken.

Het mooie is dat financieel investeren in jezelf je op veel manieren terugbetaald. Voor je plezier in je eigen leven, voor het bewust genieten van je gezin, voor innerlijke balans, voor inspiratie en nieuwe stappen. Voor doen wat echt bij je past. Om dat wat niet meer werkt los te laten. Om jezelf meer te gunnen. Van jezelf houden. Maar ook iedereen in jouw buurt heeft er baat bij. Als jij lekkerder in je vel zit, geef je anderen de gelegenheid dit ook te doen. Gun het jezelf!

Zeg eens eerlijk? Wat is eigenlijk de reden dat je deze pagina leest? Wil je wel echt groeien als persoon en lekkerder in je vel zitten? Of wil je je gevoelens liever negeren ? Wat gaat er de komende periode veranderen in je leven als je niets doet? Wat zou er gaan veranderen als je nu wel de stap gaat zetten? Hoe zou je leven er dan uitzien?

Het draait eigenlijk vooral om lef: durf jij naar jezelf te kijken en van denken naar doen te stappen. Het roer in eigen hand te nemen en op deze manier te investeren in jezelf? Best spannend, maar de workshop is een laagdrempelige manier om met jezelf aan de slag te gaan en eigenlijk is dat toch best fijn!

Je kunt blijven doorrennen en vast blijven zitten in deze situatie. Dat is een optie. Maar hoe lang houdt je dat nog vol? En heb je de tijd niet? Of gun je  jezelf de tijd niet om te luisteren naar je hart en te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om te doen wat je graag zou willen? 

Het is heel herkenbaar, je bent niet de enige die zichzelf tegenhoudt met allerlei excuses en bezwaren. Ik ken ze en heb ze zelf ook gehad. Ze hebben er voor gezorgd dat ik een tijd lang op de automatische piloot leefde en geen keuzes durfde te maken.  Maar ondertussen zakte mijn energie niveau drastisch en had ik steeds vaker een korter lontje. Een burn out lag op de loer, maar gelukkig heb ik het niet zover laten komen. 

Hoe anders is het nu ik wel keuzes heb durven te maken en stappen heb gezet. Ik zie de toekomst zonnig tegemoet, voel weer dat ik leef en ervaar veel meer voldoening in wat ik doe.  Dat gun ik jou ook!

Laat je dus niet langer belemmeren door jouw excuses of gedachten! Go for it! Je hoeft het niet alleen te doen, zoek hulp en laat je helpen door mij of iemand anders die jou verder kan begeleiden. Jij verdient het! 

lekker in je vel academie

Ja, ik wil mijn persoonlijke kracht en talenten ontdekken!

Denk jij dat de Persoonlijke Kracht Test iets voor jou is. Stuur mij dan een berichtje dan neem ik binnen 24 uur contact met je op.

Scroll naar boven