fbpx

Over mij

Mijn doel voor 2019 was heel duidelijk. Uit de ratrace stappen en een nieuw leven creëren waarin ik meer voldoening haal uit mijn werk en geniet van de wereld om mij heen.

In dat jaar maakte ik een levensveranderende ontwikkelingsreis. Tijdens deze persoonlijke reis is mijn verlangen omgezet in realiteit.

Daardoor ontdekte ik ook mijn nieuwe missie: als life & career coach andere gedreven professionals helpen om lekkerder in hun vel te zitten en bewust te kiezen voor hun geluk.

Hoe ik uit de ratrace stapte en mijn leven zo creëerde dat ik weer volop geniet? Lees verder!

Een goedbetaalde baan en een mooie carrière

De afgelopen 16 jaar heb ik als voedingskundige, senior communicatie manager en leer & ontwikkelings adviseur voor een grote internationale organisatie gewerkt. Waarom zo lang? Heel simpel voor de enorme ontwikkelingsmogelijkheden, de mooie missie van het bedrijf en ja toch ook de zekerheid van een ‘goed’ salaris.

Toch knaagde het al een tijdje. Aan de buitenkant zag mijn leven er heel goed uit. Een goed betaalde baan en een mooie carrière. Maar aan de binnenkant leefde ik vooral de laatste jaren op de automatische piloot en miste ik steeds meer de voldoening in mijn werk. De combinatie van een veeleisende baan, twee jonge kinderen en een druk sociaal leven zorgde ervoor dat ik continue alle ballen de lucht in aan het houden was. Ik wilde alles goed doen, maar had weinig tijd voor mijzelf om te reflecteren en keuzes te maken. Regelmatig overviel mij het gevoel van ‘Is dit het nou’, maar dat negeerde ik het liefst. Ik denk dat je dit wel herkent.

De keuze die mijn leven veranderde...

En dat terwijl ik er super naar verlangde om juist NU te genieten en daar niet mee te wachten tot later. Toen mijn schoonmoeder een aantal jaar geleden op 60 jarige leeftijd overleed, werd ik geconfronteerd met de eindigheid van het leven. Wrang, omdat op hetzelfde moment mijn oudste zoon geboren werd. In de jaren erna werd ik nogmaals met mijn neus op de feiten gedrukt. Mijn vader werd vlak na zijn pensioen ernstig ziek en heeft het op het nippertje gered.
Het besef dat we niet allemaal 80 worden heeft mij enorm geraakt. Het heeft mij enorm wakker geschud. Ik besloot dat ik meer wilde genieten van het leven en minder geleefd wilde worden. En vooral wil doen waar mijn hart sneller van gaat kloppen. 

In 2018 besloot ik dat het tijd werd om eigen regie te nemen en te kiezen voor mijn geluk. Ik heb toen vijf belangrijke stappen gezet, waardoor ik mijn verlangen om kon zetten in realiteit.

Ik kreeg grip op mijn leven en zat zelf weer achter het stuur.

Daardoor kreeg ik weer voldoening uit mijn werk. En zat ik veel beter in mijn vel!

Jouw leven moet passen bij wie je bent en wat je gelukkig maakt

Mijn ultieme droom? Een leven waarin ik het beste uit mijzelf kan halen èn volop kan genieten van mijn gezin en andere dingen die voor mij belangrijk zijn. Eind 2019 kwam die droom uit. Ik volgde een gecertificeerde opleiding tot professional coach en startte mijn eigen onderneming ‘Lekker in je Vel Academie’. Daarmee leef ik mijn passie en sta ik in mijn kracht. Het is hard werken, maar ik heb weer het gevoel dat ik leef. En dat geeft zo ontzettend veel energie en vertrouwen! Energie die ervoor zorgt dat ik weer lekkerder in mijn vel zit en bewust kan genieten van mijn gezin en de wereld daar omheen. Ik heb geleerd te vertrouwen dat ik alles aan kan, zolang ik maar bewust kies voor mijn geluk.

Tijdens mijn persoonlijke ontwikkelingsreis vorig jaar besloot ik: ik ga als Life & Career coach andere gedreven professionals helpen hetzelfde te bereiken. Als geen ander weet ik hoe zwaar het is om jaren in de ratrace te leven en geen tijd te hebben om echt na te denken over waar je nu echt gelukkig van wordt. Maar ik weet óók als geen ander hoe ik jou kan helpen om te durven kiezen en te zorgen dat jouw leven gaat passen bij wie je bent en waar je gelukkig van wordt. Stapje voor stapje!

Mijn kracht als coach

In de afgelopen 15 jaar heb ik een groot aantal collega’s mogen trainen, coachen en mentoren. Daarnaast heb ik 6 jaar ervaring als coachend leidinggevende en de NOBCO gecertificeerde opleiding ‘Professional Coaching & Leiderschap’ afgerond (een onafhankelijk kwaliteitskeurmerk voor coaches).

Tevens ben ik gecertificeerd Personal Power expert en zet ik de unieke Personal Power methodiek in om jouw persoonlijke kracht te meten, te versterken en zichtbaar te maken. 

Als coach zet ik naast mijn professionele vaardigheden ook mijn intuïtie, gevoel & speelsheid in om tot de kern te komen om vanuit daar stappen te zetten die jou vooruit helpen. Ik ben praktisch en positief ingesteld en zal je regelmatig uitdagen om dingen vanuit een andere kant te bekijken. Dit doe ik altijd vanuit oprechte betrokkenheid en passie om jou te helpen jouw doel te bereiken.

nobco logo
personalpowerplus logo nieuw zwart
Mijn kernwaarden: Connectie, Betrokkenheid, Vrijheid, Groei, Vertrouwen
Ik ben spontaan, energiek, gedreven en een echt gevoelsmens. Graag creëer ik dan ook een warme & veilige omgeving van waaruit iemand kan bloeien en groeien.
Ik daag mijzelf steeds uit om uit mijn comfort zone te gaan, zowel zakelijk als privé. Soms is dat even lastig, maar zonder lef geen groei!
Mijn familie is mijn alles. En ook mijn beste vrienden hebben een speciaal plekje in mijn hart. Voor hen ga ik door het vuur! Samen mooie herinneringen maken is wat ik graag doe!
Ik maak graag verre reizen om andere culturen te ontdekken. In 2013 heb ik een jaar in Australië gewoond en gewerkt! Maar naast verre oorden, kan ik mij ook heel goed vermaken op het mooie Terschelling waar we regelmatig komen.
I love Tony Chocolonely, een mooi glas ‘Sauvignon Blanc’ uit Nieuw Zeeland en een goed gesprek. Maar ook voor een goed optreden en een dansje kan je mij enthousiast maken!
Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn. Vroeger vooral met mijn handen, nu meer met de computer. In 2017 heb ik een DTP cursus in grafische vormgeving afgerond en mijn logo heb ik zelf ontworpen.
Previous slide
Next slide

Als je met mij samen gaat werken dan:

En nu is het jouw beurt.

Wat leuk dat je deze pagina helemaal gelezen hebt. Nu ben ik erg nieuwsgierig: wie ben jij? Waar loop je op dit moment tegenaan in je leven?

Ik help je graag verder. Stuur mij een berichtje via dit contactformulier, dan kom ik er binnen 24 uur op terug.

Scroll naar boven