fbpx

Lukt het jou niet om jouw energie op peil te brengen en te houden?

Ontdek de 4 gouden sleutels voor meer energie en wordt een master in het managen van jouw energie, zodat jij uit de cirkel van moeheid kunt breken en meer energie overhoudt om te genieten van het leven en je eigen dromen en ambities waar te maken. 

Lieve ambitieuze en sensitieve vrouw,

 • Dagen die niet meer eindigen met een uitgeblust gevoel? JA!
 • Geen schuldgevoel meer wanneer je zorgt voor jezelf? JA!
 • Het gevoel dat je meer balans en voldoening ervaart? JA!
 • Nooit meer met de handen in je haar als je moe en gestresst bent? JA!
key

Wat is het geheim?

Het bewustzijn dat je “4 belangrijke bronnen van energie” hebt te managen.

Het heeft mij de afgelopen 2 jaar ontzettend geholpen om op deze manier naar energie te kijken – en dat gun ik jou ook! Investeer in jezelf en neem 10-15 min per dag de tijd om te reflecteren op wat jij nodig hebt…en voeg je toe aan een groeiende groep met vrouwen die niet alleen hun tijd managen, maar ook hun ‘energie’, als basis voor een waardevol & succesvol leven.

Een effectieve manier om je energie op peil te houden – zelfs als je al van alles geprobeerd hebt.

Vaker sporten, eerder naar bed, gezonder eten…het draagt natuurlijk allemaal wel bij. Maar de échte verandering in energie voelde ik pas toen ik op alle bronnen van energie ging letten.

Een traditionele manier van kijken naar energie is door naar de hoeveelheid energie te kijken die iemand heeft, ook wel de kwantiteit aan energie genoemd. Sporten, gezond eten, voldoende slapen helpen allemaal om de hoeveelheid energie in je lichaam te vergroten. Je voelt je lichamelijk fit.

Doe je dit allemaal al, maar zit je mentaal niet lekker in je vel, dan zal je je ook niet energiek voelen en het lastig vinden om je batterij op te laden.

Met de training: ‘Energie in Balans’, ga je leren hoe je op een effectieve manier jouw energie op peil kunt brengen en houden zodat je meer energie overhoudt om te genieten van het leven en je eigen dromen en ambities waar te maken. 

Herken je dit?

 • Je zegt regelmatig afspraken af, omdat je er gewoon geen puf voor hebt. Daar voel je je dan weer schuldig over. Alles wordt eigenlijk een ‘moetje’ en daar baal je van.
 • Je hebt het gevoel altijd AAN te staan en weet niet zo goed hoe je op moet laden. Je probeert van alles om weer op energie te komen, maar de batterij zit nooit helemaal vol.
 • Je zal jezelf niet snel vooropstellen. Je stelt het belang van anderen vaak voor dat van jezelf. Je wilt weten hoe je zonder schuldgevoel voor jezelf kan zorgen.
 • Je vindt het lastig jouw grenzen te bewaken. Je past je makkelijk aan jouw omgeving aan en voelt al snel wat anderen nodig hebben. Je vindt het lastiger om naar jouw eigen gevoel te luisteren en jouw grenzen aan te geven.
 • Je legt de lat heel hoog voor jezelf en bent een ster in het omhooghouden van alle ballen. Daardoor houd je weinig tijd voor jezelf over en wordt je lontje steeds korter.
 • Je weet dat je veel meer kunt bereiken als je je niet altijd zo uitgeblust zou voelen. Maar hoe pak je dat aan?

Ja?

Accepteer je de situatie zoals hij is? Of ga je nu eindelijk ECHT verandering aanbrengen?

Je kunt twee dingen doen. Je kunt natuurlijk blijven aanrommelen met jouw energie en de situatie accepteren zoals die nu is. Maar wat kost dat jou? Kan jij zeggen dat je momenteel 100% geniet van het leven? Of is 80% ook voldoende? Kan jij jouw dromen en ambities waarmaken? Of laat je je tegenhouden, omdat jij niet voldoende energie hebt om stappen te zetten en buiten je comfort zone te gaan?

Ga eens goed bij jezelf na…is dit wat je voor jezelf wil? Ook als je straks terugkijkt op je leven? Je kunt dit leven slechts één keer leiden! 

Of benut je alle mogelijkheden om aan jouw energiebalans te werken en ga je met deze training aan de slag waarin je binnen 6 weken leert jouw energie op peil te brengen en te houden.

Even voorstellen...

In 2018 speelde er veel op het werk en ook privé had ik een aantal intense jaren achter de rug. Ik verlangde naar meer energie en wilde meer in het NU leven, maar de realiteit was anders. Ik werd vooral geleefd. Hierdoor vond ik het lastig om mijn energie op peil te houden. Een aantal maanden bleef ik doorrennen en gaf ik mezelf er niet aan over. Ik had de overtuiging dat ‘doorzetten’ een hele goede eigenschap is en was er trots op 😉  Herkenbaar?

Tot halverwege 2018, mijn lichaam aan de bel trok. Mijn batterij was bijna volledig leeg. Een noodsignaal dat zich bij mij vooral uitte in een kort lontje, huilbuien en een gebrek aan zelfvertrouwen. Ik keek in de spiegel en zag een schimp van de vrolijke, enthousiaste en gedreven vrouw die ik van nature ben.

Tijd om actie te ondernemen dus!

In mijn zoektocht naar meer energie, ontdekte ik een aantal dingen die ervoor zorgden dat ik bleef hangen op een laag energieniveau en moe bleef. Eye-openers waarvan maar weinig mensen bewust zijn. Eye-openers die ervoor zorgden dat ik heel snel stappen heb kunnen zetten naar méér energie en deze ook kon vasthouden.

Hierdoor belande ik niet in een burn-out, maar vond ik het zelfvertrouwen terug en NU sta ik weer stevig aan het roer van mijn eigen leven. De korte lontjes zijn verleden tijd, ik heb weer energie om met vrienden af te spreken, voel mij minder geleefd en heb stappen gezet naar een leven dat bij mij past.

lekker in je vel academie

Wat levert deze online training jou op?

In 6 weken heb jij jouw energie prioriteit gemaakt en weet je precies aan welke knoppen je moet draaien om jouw batterij voldoende opgeladen te houden. Dit levert jou meer rust en balans op. Maar niet alleen dat, het zorgt er ook voor dat je meer succes hebt in je werk en plezier haalt uit de dingen die je doet. Je weet precies welke bronnen van energie voor jou cruciaal zijn om jouw energie op peil te houden. Dit geeft jou vertrouwen en kracht. Ook weet je met jouw interne criticus om te gaan, zodat je ook daadwerkelijk jouw energie de hoogste prioriteit maakt en je niet meer laat leiden door belemmerende overtuigingen en oude patronen.

'Never put the key to your happiness in somebody else's pocket'

logo lekker in je vel beeldmerk

Praktische gegevens

middel

In 3 Modules met elke diverse lessen leer je exact hoe je jouw energie weer terug op peil kunt brengen en houden. Je ontdekt de 4 gouden sleutels tot energiebalans en leert om te gaan met jouw interne criticus. Aan het einde van de training heb jij jouw energie prioriteit gemaakt en heb jij weer grip op jouw energiepeil.

Hieronder een overzicht van de 3 modules:

Module 1

Energie is alles!

Module 2

Ontdek de 4 gouden sleutels voor energiebalans

Module 3

Maak jouw energie prioriteit!

In de training vind je meer dan 25 verschillende lessen, praktische opdrachten en handige tips & links om ook daadwerkelijk met het geleerde aan de slag te gaan en te experimenteren. Je kunt natuurlijk alle modules in één keer achter elkaar bekijken, maar échte transformatie ontstaat pas als je dat wat je leert ook in de praktijk brengt. Niet eenmalig, maar regelmatig, zodat er een nieuw patroon ontstaat dat ‘een gewoonte’ wordt.

Doe NU mee voor een super mooie aanbieding!

Omdat ik het jouw gun deze donkere en natte dagen met meer energie door te komen en de winterblues te vermijden, heb ik een hele mooie aanbieding.

Ik heb een Master of Science in Voeding & Gezondheid van de Wageningen Universiteit en daarnaast een erkende coachopleiding gevolgd (NOBCO gecertificeerd). Omdat ik het ontzettend belangrijk vind mij steeds te blijven ontwikkelen volg ik regelmatig nieuwe opleidingen en cursussen. Tot dus ver heb ik hieraan al ruim 10.000 euro uitgegeven. Alle relevante opgedane kennis heb ik samen met mijn jarenlange ervaring verwerkt in deze online training.

Ik geef al deze informatie weg voor een fractie van de prijs (en tijd!) die ik ervoor moest betalen.

Om jou te helpen!

Ik heb gemerkt dat er veel vrouwen zijn die wel een zetje in de rug kunnen gebruiken, nu in deze intense periode.

Bonussen

Daarnaast krijg je van mij deze Bonussen die je DIRECT kunt inzetten vanaf de 1ste dag

lekker in je vel academie

6 weken persoonlijke email support

(t.w.v. 360.00 euro)

middel

Energie Planner Printable

(t.w.v. 25 euro)

'De verandering die je zoekt, zit altijd in jezelf!'

Uiteindelijk is dit wat je krijgt:

middel

Energie in Balans - t.w.v. 497 euro

Maak jouw energie prioriteit en krijg weer grip op jouw energiepeil. Zodat je voldoende energie overhoud om te genieten van dat wat voor jou belangrijk is en je dromen na te jagen.

lekker in je vel academie

6 weken hulp via email - t.w.v. 360 euro

6 weken lang 24/5 persoonlijke email ondersteuning (ma-vr) waarin ik binnen 1-2 dagen terug reageer. Ik help je persoonlijke verder met wat nodig is om jou te helpen naar een energiekere versie van jezelf. Loop je vast of heb je een vraag, stuur mij een email en dan mail ik je binnen 48 uur terug. Zo heb je echt een stok achter de deur om jouw energie prioriteit te maken.

middel

Energie Planner Printable - t.w.v. 25 euro

Wat is tijd waard als je laag in je energie zit? Deze planner heb ik speciaal voor jou laten ontwerpen met als doel je inzicht te geven in hoe je jouw energie kunt plannen en op peil kunt houden. Lekker praktisch dus!

Totaal:

882,- euro

Nogmaals dit is een schijntje als je kijkt naar wat ik betaald heb om tot deze informatie te komen, maar nog belangrijker…

er staat geen prijs op het hebben van meer energie!

Dit zeggen anderen

'Energy, Not Time, Is Our Most Precious Resource'

- Jim Loehr -

Wat zou het jou waard zijn als:

 • Jij helder hebt waar jouw energie lekt en jij concrete handvatten hebt om jouw energiepeil te verhogen.
 • Jij meer balans ervaart en je minder geleefd voelt? Je weer grip ervaart en je makkelijker je eigen standpunt inneemt en je minder laat leiden door jouw omgeving?
 • Jij aan het einde van de dag nog energie over hebt om met die leuke vriendin af te spreken en bij te kletsen? Of om een rondje hard te lopen?
 • Jij niet meer opziet tegen de afspraken die in je agenda staan, maar weer kunt genieten van de leuke dingen die jou tegemoetkomen
 • Jij in de spiegel kijkt en daar een positieve, energieke, zelfverzekerde vrouw ziet die goed haar grenzen kan bewaken
 • Jij zonder schuldgevoel dat momentje voor jezelf kan pakken en weet dat de wereld ook wel doordraait zonder dat jij elke minuut aanwezig bent
 • Jij uitdagingen op je werk en je leven makkelijker aangaat, omdat je met een positieve blik naar de toekomst kan kijken en het niet al je energie meer wegvreet
logo lekker in je vel beeldmerk

Niet alleen ik, maar ook de deelneemsters hebben ervaren dat dit een werkelijkheid kan worden wanneer je aan de slag gaat met alle waardevolle kennis, tips en effectieve oefeningen in deze training.

De totale waarde van deze training is 882 euro.

Maar nu kun je meedoen voor een tijdelijke aanbiedingsprijs van slechts 297 euro incl btw.

Dus als jij iemand bent die graag gebruik wil maken van een buitenkansje, dan is nu het moment, want deze aanbieding is tijdelijk en daarna gaat de prijs weer omhoog naar marktconform (~ 500 euro).

Daarnaast heb je een 30 dagen niet goed geld terug garantie

niet goed geld terug

In deze 30 dagen kun je meer dan de helft van de training volgen en ga je zeker al resultaat zien.

Maar mocht dit niet het geval zijn, stuur ons dan een e-mailtje met daarin jouw ingevulde opdrachten en je krijgt jouw investering die je hebt gemaakt in jezelf volledig terug.

Dus als jij wilt stoppen met je minder energiek te voelen, je te laten leiden door je omgeving, je schuldig te voelen…

Maar in plaats daarvan meer grip, plezier en balans wil opzoeken, maak dan gebruik van deze aanbieding van mijn training. Er is geen enkel risico. Klik hieronder op de knop om deel te nemen en je kunt meteen starten met de eerste module of de 3 bonussen.

middel

882 euro

€297

(eenmalige betaling)

lekker in je vel academie

Jij wil dit. Het gaat je ontzettend goed doen en zorgt ervoor dat jij meer grip krijgt op jouw energiepeil.

Je gaat er geen spijt van krijgen. Bedankt voor het lezen van deze pagina.

Lieve groeten van mij, ik kan niet wachten om jou kennis te laten maken met mijn manier van energiemanagement.

Nogmaals, als je nu koopt, loop je geen enkel risico. Er is een niet-goed-geld-terug garantie :-). Als je denkt dat je hieraan mee wilt doen, dan is het logisch om nu mee te doen. Klik op de knop hieronder en ik spreek je in de eerste video.

882 euro

€297

(eenmalige betaling)

Mocht je wel interesse hebben, maar toch niet deel willen nemen?

Bedenk jezelf dan wat er aankomende tijd gaat gebeuren…NIKS.

Alles blijft hetzelfde.

Je blijft aanrommelen en kwakkelen met je energieniveau, jij wordt daar niet gelukkiger van en je omgeving ook niet. Je bereikt niet wat je zou willen bereiken en kan niet helemaal vrijuit genieten van dat wat voor jou belangrijk is in het leven. En het wordt alleen maar erger. De manier waarop je nu met jezelf omgaat, bepaald hoe waardevol en succesvol jouw leven wordt.

Laat dat niet gebeuren.

882 euro

€297

(eenmalige betaling)

Wat andere deelneemsters zeggen over
de training...

logo lekker in je vel beeldmerk

Ik heb de Training Energie in Balans van Mathilde met veel plezier doorlopen. Mathilde is enthousiasmerend en deskundig, en zet je echt aan tot actie.

De training neemt je mee langs alle aspecten van je energiebalans. Van gezond eten en genoeg bewegen, tot mentale energieslurpers en spirituele energie (iets wat helemaal niet zweverig blijkt te zijn!).

De training biedt een fijne afwisseling tussen stukjes theorie en praktische oefeningen, die er ook echt op zijn gericht om kleine veranderingen door te voeren in je dagelijks leven, zonder dat je in één keer het roer om moet gooien.

De training bevatte voor mij verschillende eye-openers, die net dat zetje gaven om zaken anders aan te pakken.

De energieplanner is een handige tool die je helpt om een weekplanning te maken, niet alleen op basis van wat er moet gebeuren, maar ook op basis van wanneer jij de beste energie hebt voor de taak. Als je op die manier naar je weekplanning kijkt, kun je de dagen veel prettiger en energieker indelen.

Ik kan deze training aanraden aan iedereen die op zoek is naar een stukje meer energie!

Charlotte – 40 jaar

logo lekker in je vel beeldmerk

Voordat ik de e-course van Mathilde volgde, liep ik er tegenaan dat ik het lastig vond om mijn energieniveau op peil te houden

Ik eet gezond, beweeg veel, slaap goed en zorg voor voldoende ontspanning. Toch merkte ik dat mijn energie niet helemaal in balans was. 

Dankzij de training van Mathilde heb ik veel inzicht gekregen. Zo weet ik nu bijvoorbeeld dat er vier niveaus van energie zijn waar je je op kunt focussen om meer energie te krijgen. 

En het blijft niet alleen bij dit inzicht, want Mathilde zet je ook echt aan tot actie. Met praktische oefeningen zorgt ze ervoor dat je jouw energielekken in kaart brengt en ook weet wat je hieraan kunt doen. Deze training gaat zoveel verder dan de basis

Ik kan hem echt aan iedereen aanraden die al van alles heeft geprobeerd om meer energie te krijgen. De informatie zal je verbazen en nieuwe inzichten geven. Gun jezelf dit cadeau! 🙂

Carlijn Ottens – Online Business Coach

logo lekker in je vel beeldmerk

Mijn naam is Angela Visser, moeder van 2 lieve mooie dochters. Daarnaast ben ik verpleegkundige. Sinds kort weer voor een paar uur aan het werk. Zat paar maanden thuis met een burn out. 

Ik twijfelde geen moment over deelname aan de training. Mathilde had een webinar gegeven over energie in balans. Was meteen geraakt hoe zij het allemaal uitlegde en was voor mij echt een openbaring. Mede omdat ik op dat moment thuis zat met een burn out. Ik was volledig door mijn energie heen en het werd mij gedurende de training pas helder waar dit mee te maken had.

Wat ik vooral heel prettig vond aan de manier waarop Mathilde de training gaf is haar manier van uitleggen. Veel met eigen voorbeelden, deze waren heel verhelderend en ook menselijk. Daarnaast bij iedere module een podcast of video met goede uitleg over de onderwerpen. De training kost totaal geen moeite en je blijft geboeid. 

De training heeft mij enorm veel gebracht 😊 . Door de verschillende onderwerpen over energie heb ik veel geleerd hierover en op alle vlakken kunnen toepassen. Zowel thuis met de meiden als op het werk. Je wordt wel uitgedaagd om uit je comfort zone te stappen anders werkt het niet. Maar kan je garanderen dat als je er echt voor gaat het enorm veel zelfvertrouwen en kracht geeft! Daarnaast kun je mailen en Mathilde reageert heel vlot terug en zeer behulpzaam. 

Ik kan deze training aanraden aan alle mooie vrouwen die echt graag willen! Die vastlopen in hun energie en dit zich vertaalt in het dagelijkse leven. Voor mij was deze training echt life changing

Lieve Mathilde bedankt voor je mooie inzichten. Door deze training gaan zoveel meer mensen stralen, echt heel waardevol😊 .

Angela Visser

Veelgestelde vragen:

Jij hebt de touwtjes zelf in handen, omdat je de training kunt volgen op je eigen tempo en in je eigen tijd. 

De modules komen om de twee weken vrij, maar je bent niet verplicht ze in die tijd ook daadwerkelijk te volgen. In module 2 kan je aan de slag met elk energie niveau, maar je kan er ook voor kiezen om eerst met 1 energie niveau aan de slag te gaan en pas op een later moment naar de andere energie niveaus te kijken. 

Alle modules blijven 12 maanden beschikbaar dus plenty of time! Wel wil ik je aanmoedigen écht de tijd te nemen voor de oefeningen en opdrachten. Ze zeggen weleens ‘kennis is macht’, maar kennis is pas macht, als die kennis omgezet wordt in actie. Want alleen dan zal de verandering ontstaan waar jij naar verlangt!

Je kan de training op je eigen tempo volgen. Het is daarom geen enkel probleem om iets later te starten. 

Daarnaast heb je maar liefst 12 maanden toegang, de toegang vervalt niet na 12 weken. Wel raad ik je aan zo snel mogelijk te starten, want van uitstel komt afstel en dat is niet wat jij wilt! Het is juist belangrijk om NU voor jezelf te kiezen. Tijd voor jezelf vrijmaken is de eerste en meest belangrijke stap in de goede richting 🙂

Ik kan mij voorstellen dat het spannend is om geld te investeren in jezelf. 

Maar heb je ook al nagedacht over wat het je kost als je geen keuze maakt? Stel je eens voor, de energie die langzaam weg drupt, het lontje dat steeds korter wordt en het plezier dat steeds verder wegebt. En dat terwijl de tijd doortikt. Geld is niet het meest waardevolle dat we bezitten. Het is onze kostbare energie en de tijd waarin we vol energie kunnen genieten van wat ons dierbaar is! De dingen waar het echt om gaat zijn niet in geld uit te drukken. Gun het jezelf!

Mijn klanten roepen nadien dat het de investering meer dan waard is, want als je eenmaal weer de touwtjes in handen hebt en weet hoe jij je energie kunt managen, heeft dat een positieve impact op alle gebieden in je leven zowel privé als op je werk. Zou dat een investering waard zijn?

Zeg eens eerlijk? Wat is eigenlijk de reden dat je deze pagina leest? Wil je wel echt groeien als persoon en lekkerder in je vel zitten? Of wil je je gevoelens liever negeren ? Wat gaat er de komende periode veranderen in je leven als je niets doet? Wat zou er gaan veranderen als je nu wel de stap gaat zetten? Hoe zou je leven er dan uitzien?

Het draait eigenlijk vooral om lef: durf jij naar jezelf te kijken en van denken naar doen te stappen. Het roer in eigen hand te nemen en op deze manier te investeren in jezelf? Best spannend, maar de training is een laagdrempelige manier om met jezelf aan de slag te gaan en eigenlijk is dat toch best fijn!

Uit ervaring weet ik dat het soms best spannend kan zijn om (veel) geld te investeren in jezelf en in je persoonlijke ontwikkeling.

Maar heb je ook al nagedacht over wat het je kost als je geen keuze maakt? Stel je eens voor, de energie die langzaam weg drupt, het lontje dat steeds korter wordt en het plezier dat steeds verder wegebt. En dat terwijl de tijd doortikt. Geld is niet het meest waardevolle dat we bezitten. Het is onze kostbare energie en de tijd waarin we vol energie kunnen genieten van wat ons dierbaar is! De dingen waar het echt om gaat zijn niet in geld uit te drukken. Gun het jezelf!

Je kunt natuurlijk blijven aanrommelen met jouw energie en de situatie accepteren zoals die nu is. Maar wat kost dat jou? Kan jij zeggen dat je momenteel 100% geniet van het leven? Of is 80% ook voldoende? Kan jij jouw dromen en ambities waarmaken? Of laat je je tegenhouden, omdat jij niet voldoende energie hebt om stappen te zetten en buiten je comfort zone te gaan?

Het is heel herkenbaar, je bent niet de enige die zichzelf tegenhoudt met allerlei excuses en bezwaren. Ik ken ze en heb ze zelf ook gehad. Ze hebben er voor gezorgd dat ik een tijd lang erg laag ik mijn energie zat en niet optimaal kon genieten van alles om mij heen. Ook had ik niet de energie om mijn dromen en ambities waar te maken.  Gelukkig heb ik daar verandering ik kunnen brengen en zie waar ik nu sta. Ik voel me zoveel energieker en gelukkiger nu ik de touwtjes zelf in handen heb en precies weet hoe ik mijn energie moet managen. 

Laat je dus niet langer belemmeren door jouw excuses of gedachten! Go for it! 

Ik snap dat je dat zegt, maar wil je ook meegeven dat dat iets is waarvan je afstand mag gaan nemen.

In plaats van in je hoofd te zitten en alles te overdenken, mag je meer gaan voelen. Voelen welke keuze goed voor jou is. Toen je deze pagina opende en de inhoud las, wat voelde je toen?

Ik wil je uitnodigen om niet alleen je hoofd, maar ook je gevoel mee te nemen in het maken van je keuze. Wat zegt jouw buikgevoel? Are you in?

Ik begrijp hoe frustrerend het is als je al van alles geprobeerd hebt zonder (blijvend) resultaat. Veel mensen weten alleen niet dat onze energie uit verschillende niveaus bestaat en dat deze niveaus invloed hebben op elkaar.

Hierdoor wordt het lastig om ook daadwerkelijk je energie op peil te houden. Deze training is niet bedoeld als quick fix, maar zorgt ervoor dat jij straks precies weet aan welke knoppen jij kunt draaien om jouw batterij voldoende op te laden en ook daadwerkelijk opgeladen te houden.

De modules bevatten veel praktische tips en effectieve opdrachten, zodat energie straks geen abstract begrip meer voor je is, maar iets tastbaars waar jij grip op krijgt. Als je daar naar verlangt, laten we dan snel beginnen!

Ja die krijg je!

Mail je vraag gerust naar mathilde@lekkerinjevelacademie.nl. Ik beantwoord je vragen graag!

Ik weet genoeg...starten maar!

882 euro

€297

(eenmalige betaling)

Scroll naar top