fbpx

5 Energiekillers die ervoor zorgen dat jij nog steeds moe bent.

Doe mee met deze gratis masterclass en ontdek 5 energiekillers die jou ongemerkt moe maken en houden

Zodat jij sneller stappen kunt zetten naar méér energie en dit ook kunt vasthouden.

5 Energiekillers die ervoor zorgen dat jij nog steeds moe bent.

Doe mee met deze gratis masterclass en ontdek 5 energiekillers die jou ongemerkt moe maken en houden

Zodat jij sneller stappen kunt zetten naar méér energie en dit ook kunt vasthouden.

Stop met jezelf weg te cijferen

img

Je bent van nature een gedreven, sensitieve vrouw die mensen goed aanvoelt. Je geeft graag het beste van jezelf en staat altijd klaar voor een ander.

Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en het belang en de behoeftes van anderen gaan voor. Vaak ten koste van jezelf. 

Maar nu knaagt het. Je ‘moet altijd een boel van jezelf’ en bent een rasechte doorzetter die niet wil opgeven. Je hebt (te) lang volgehouden en nu is jouw energie bijna volledig op.

Je zit niet lekker in je vel, bent moe, hebt een kort lontje en je batterij heeft moeite met opladen. Bijna dagelijks denk je “hoe kom ik de dag door”.

Je wil graag iets betekenen in je werk en er zijn voor de mensen om je heen, maar de realiteit is anders. Je hebt weinig geduld, voelt je vaker onzeker en hebt een constant vermoeid gevoel.

Je verlangt naar het moment waarop je weer de energie hebt om leuke dingen te ondernemen met familie en vrienden en daar ook écht van kan genieten. Maar hoe wordt je (weer) die energieke versie van jezelf?

Tijd voor actie!

Wat je ontdekt tijdens deze Masterclass:

De masterclass is bedoeld voor gedreven & sensitieve vrouwen die het gevoel hebben dat ze op een burn-out afstormen of simpelweg met meer energie willen leven. Je weet dat met méér energie je zowel meer kunt genieten als bereiken en staat te popelen om met jezelf aan de slag te gaan.

lekker in je vel academie

Al meer dan 1000 vrouwen gingen je voor...

logo-lekker-in-je-vel-beeldmerk

” Hi Mathilde, dankjewel voor deze masterclass fijne reminders! De diverse niveaus van energie waren voor mij een eyeopener. “

logo-lekker-in-je-vel-beeldmerk

” Je hebt mij echt gemotiveerd net tijdens de masterclass. Mede door alles goed uitgelegd te hebben en door je persoonlijke verhalen werd ik nog meer enthousiast. “

logo-lekker-in-je-vel-beeldmerk

” Wat een toffe masterclass. Je legt alles op een rustige manier uit met een prettige stem. Heel inspirerend en veel stof om over na te denken. Te veel dingen waren herkenbaar. Hiermee wil ik zeker aan de slag.”

logo-lekker-in-je-vel-beeldmerk

“Wat een inspirerend en onwijs herkenbare masterclass heb je vanmorgen gegeven.”

Van ratrace...naar succesvol coach

lekker in je vel academie

In 2018 speelde er veel op het werk en ook privé had ik een aantal intense jaren achter de rug. Ik verlangde naar meer energie en wilde meer in het NU leven, maar de realiteit was anders.

Ik werd vooral geleefd en genoot niet meer van mijn gezin, voelde mij onzeker en zag op tegen het ondernemen van uitjes die leuk zouden moeten zijn.  

Tijd om actie te ondernemen dus!

En als je mij goed zou kennen dan weet je dat ik niets ‘half’ doe. Ik wilde uitzoeken waarom het mij niet lukte om van mijn moeheid af te komen. Ontdekken wat er in de kern fout ging. 

Tijdens de opleiding voor gecertificeerd coach heb ik een enorme persoonlijke ontwikkelingstocht gemaakt. Een reis waarin ik van binnen grote en serieuze stappen heb genomen om tot de bodem uit te zoeken wie ik écht ben en hoe ik vol in mijn energie en kracht kan staan. 

En dat is gelukt! Ik weet nu precies waar het fout ging en wat er voor nodig is om meer energie te ervaren. En die ontdekking deel ik ook graag met jou. 

Zodat ook jij weer voluit van het leven kunt genieten!

“You only live once, so rock it’

nobco logo
logo gecertificeerd pk expert

Veelgestelde vragen:

Ja, de masterclass is 100% gratis. Deze masterclass heb ik ontwikkeld om jou te inspireren en belangrijke inzichten te geven, zodat je sneller jouw energie op peil krijgt en ook behoudt. Ik hou ervan om échte waarde te geven, dus verwacht geen uur vol met informatie waar je niks mee kunt of een te lang ‘Over Mij’ verhaal aan het begin. Nee, je krijgt super waardevolle eyeopeners aangereikt die je meteen in jouw leven kunt toepassen. 

Tijdens de. masterclass kun je altijd vragen stellen. En misschien beantwoord ik je vraag al tijdens de masterclass zelf. Mocht ik je vraag niet beantwoord hebben, dan zal ik je zeker naderhand nog mailen en mijn reactie geven op je vraag.

De masterclass duurt ongeveer 60 minuten, afhankelijk van hoeveel vragen er zijn.

sketched down arrow
Scroll naar boven