fbpx

Van Opgebrand naar Vol Energie

Ontdek de 5 stappen & mindshifts waardoor je afrekent met dat continue vermoeide gevoel en jij je energie terugkrijgt.

Zodat er rust en balans ontstaat en jij weer volop kan genieten van jouw leven.

Van Opgebrand naar Vol Energie

Ontdek de 5 stappen & mindshifts waardoor je afrekent met dat continue vermoeide gevoel en jij je energie terugkrijgt.

Zodat er rust en balans ontstaat en jij weer volop kan genieten van jouw leven. 

Stop met jezelf weg te cijferen

img

Je bent van nature een gedreven, zelfbewuste vrouw die mensen goed aanvoelt.

Je geeft graag het beste van jezelf en staat altijd klaar voor een ander. Tot het moment dat je lichaam aan de nood bel trekt en je duidelijk maakt dat het zo niet langer meer kan.

Je voelt je opgebrand, bent snel emotioneel en overprikkeld. Alles waar je ooit zo van kon genieten, voelt als een last. Niets geeft je nog energie.

Ontzettend frustrerend omdat je er zo graag wil zijn voor de mensen om je heen, maar de realiteit is anders.

Je bent er klaar voor om het anders te gaan doen. Die balans en rust weer te creëren. Te zorgen dat wanneer jij in de spiegel kijkt jij jezelf herkent in plaats van je leven te laten regeren door dat vermoeide gevoel.

Maar HOE ga je dat doen?

Tijd om dat te ontdekken!

Wat je ontdekt tijdens deze Masterclass:

De masterclass is bedoeld voor vrouwen die écht klaar zijn om stappen te zetten naar een leven vol energie. Zodat ze weer volop kunnen genieten van het leven.

lekker in je vel academie

Al meer dan 1000 vrouwen gingen je voor...

logo-lekker-in-je-vel-beeldmerk

” Hi Mathilde, dankjewel voor deze masterclass fijne reminders! De diverse niveaus van energie waren voor mij een eyeopener. “

logo-lekker-in-je-vel-beeldmerk

” Je hebt mij echt gemotiveerd net tijdens de masterclass. Mede door alles goed uitgelegd te hebben en door je persoonlijke verhalen werd ik nog meer enthousiast. “

logo-lekker-in-je-vel-beeldmerk

” Wat een toffe masterclass. Je legt alles op een rustige manier uit met een prettige stem. Heel inspirerend en veel stof om over na te denken. Te veel dingen waren herkenbaar. Hiermee wil ik zeker aan de slag.”

logo-lekker-in-je-vel-beeldmerk

“Wat een inspirerend en onwijs herkenbare masterclass heb je vanmorgen gegeven.”

Van ratrace...naar succesvol coach

dsc-

In 2018 speelde er veel op het werk en ook privé was er veel gebeurd. Ik voelde mij constant moe, had stukken minder zelfvertrouwen en kreeg van weinig dingen nog energie. 

Ook voelde ik mij schuldig vanwege mijn korte lontje naar de kinderen en lukte het mij steeds minder om te genieten en leuke dingen te ondernemen. 

Het was tijd voor verandering! Ik wilde écht leven in plaats van overleven. Er ging een knop om in mijn hoofd, zo wilde ik niet leven. Niet voor mezelf, niet voor mijn gezin. Er moest iets veranderen dus besloot ik heel bewust daar alles aan te doen.

In mijn zoektocht naar meer energie, merkte ik dat meer sporten, gezonder eten en beter slapen niet voor de grote omslag zorgden. Ik leerde anders naar energie te kijken en ontdekte wat mij wel energie gaf. 

Door dit toe te passen op mijn leven, ervaar ik nu de rust en balans waar ik toen zo naar verlangde. Hierdoor kan ik weer écht genieten van leven en mijn gezin. Zonder dat ik het gevoel heb geleefd te worden.

Inmiddels begeleid ik als gecertificeerd coach en persoonlijke kracht expert andere vrouwen die door een diep dal zijn gegaan en er nu klaar voor zijn om stappen te zetten naar meer energie, rust en balans. Zodat ze weer volop kunnen genieten van het leven.

nobco logo
logo gecertificeerd pk expert

Veelgestelde vragen:

Ja, de masterclass is 100% gratis. Deze masterclass heb ik ontwikkeld om jou te inspireren en belangrijke inzichten te geven, zodat je sneller jouw energie op peil krijgt en ook behoudt. Ik hou ervan om échte waarde te geven, dus verwacht geen uur vol met informatie waar je niks mee kunt of een te lang ‘Over Mij’ verhaal aan het begin. Nee, je krijgt super waardevolle eyeopeners aangereikt die je meteen in jouw leven kunt toepassen. 

Tijdens de. masterclass kun je altijd vragen stellen. En misschien beantwoord ik je vraag al tijdens de masterclass zelf. Mocht ik je vraag niet beantwoord hebben, dan zal ik je zeker naderhand nog mailen en mijn reactie geven op je vraag.

De masterclass duurt ongeveer 60 minuten, afhankelijk van hoeveel vragen er zijn.

sketched down arrow
Scroll naar boven