fbpx

Haal je steeds minder energie en voldoening uit je werk? Maar lukt het je niet om keuzes te maken en verlang je ernaar om weer volop plezier en passie te ervaren?

In het ‘leiderschap vanuit het hart’ programma help ik jou je persoonlijke kracht te ontdekken, jouw leiderschap te vergroten en je zichtbaarheid te versterken. Zodat jij vol vertrouwen écht werk kan maken van jouw droombaan.

Herken je dit?

Je kunt vast blijven zitten in deze situatie en de regie in handen laten van anderen. Maar wat levert deze situatie jou op? En wat kost het jou? Denk eens aan al die energie die verloren gaat en de veerkracht die langzaam wegebt. Hoe voel je je? Geniet je nog wel van dat wat voor jou belangrijk is? Ja, natuurlijk kan je nog ‘even wachten op het juiste moment’ en ‘het zelf proberen uit te zoeken’. Maar de vraag die ik je dan wil stellen is: hoe lang houdt jij deze situatie nog vol?

In een kort maar krachtig traject gaan we met een select groepje 3 maanden aan de slag, zodat jij daarna precies weet hoe jij eigen regie neemt, in actie komt en jezelf op een authentieke manier weet te profileren. Daarnaast krijg je ook 1:1 coaching van mij, zodat jij de beren op de weg weet te verslaan en volle kracht vooruit kunt.

Tijdens dit programma ben ik er helemaal voor jou. Ik help jou op een betrokken en spiegelende manier inzicht te krijgen. Daarnaast motiveer ik jou om keuzes te maken en initiatief te nemen. Hierdoor durf jij de verandering te creëren waar jij je goed bij voelt en die werkt voor jou en je omgeving.

Zodat jij weer voldoening ervaart, vol zelfvertrouwen in je kracht kan staan èn bewust kan genieten van je gezin, vrienden of andere dingen die voor jou belangrijk zijn.

Over Mathilde

Hi, ik ben Mathilde Quispel en het is mijn missie om gedreven professionals zoals jij te helpen om eigen regie te nemen over je leven en je carrière. Zodat je het beste uit jezelf kan halen en bewust kan kiezen voor je geluk.

Op die manier zit jij namelijk lekkerder in je vel, ervaar je meer voldoening en kan je meer genieten van het leven en de dingen die voor jou belangrijk zijn. 

Nu en niet later wanneer het misschien te laat is.

Mijn missie is ontstaan nadat ik na een aantal ingrijpende levensgebeurtenissen zelf het roer heb omgegooid.

Vorig jaar stapte ik letterlijk uit de ratrace omdat ik meer wilde genieten van mijn gezin en vooral wilde doen waar mijn hart sneller van ging kloppen. Na 16 jaar loondienst heb ik de sprong in het diepe genomen en ben ik mijn eigen onderneming gestart.

Inmiddels geniet ik van meer balans, ervaar ik meer voldoening en zit ik vol energie. Ik weet wie ik ben, wat ik te bieden heb en waar ik naartoe wil. Ik zit lekker in mijn vel, voel weer dat ik leef en geniet volop van alles om mij heen.

Dat gun ik jou ook!

lekker in je vel academie

Stel je voor dat...

'Dreams don't work unless you do'

- John C. Maxwell -

Hoe gaat het in zijn werk?

Het ‘Leiderschap vanuit je hart’ programma bestaat uit 3 waardevolle modules en combineert de impact van 1 op 1 coaching met de kracht van groepstraining. Voorafgaand aan de start van het programma maak je de online Personal Power test, een unieke persoonlijkheidstest die jou een helder beeld geeft van jouw drijfveren, kwaliteiten en persoonlijke kracht. 

chat

Personal Power test

goal

3 Modules

mail

Mail support

Personal Power Test

Tijdens de kick-off sessie van 3 uur verhelderen we jouw doel en duiken we in jouw persoonlijke blauwdruk aan de hand van het Personal Power Plus model, een kleurrijk persoonlijkheids instrument.

Na de kick-off sessie heb je een beter inzicht in wat jou drijft,  wat jouw unieke talenten & kwaliteiten zijn en hoe je die inzet op een manier die bij jou past. Met jouw persoonlijke blauwdruk heb je een waardevol kompas in handen om je leven en werk zo in te richten dat je weer volop voldoening ervaart en kunt genieten van wat voor jou belangrijk is.

Lees meer over ‘Personal Power Plus’ onderaan de pagina.

3 Waardevolle Modules

Dit kort maar krachtige programma bestaat uit 3 modules:

Module 1: Persoonlijke kracht

In deze module ontdek je in 2 individuele coachsessies van 60 min (via Zoom) wat jou drijft,  wat jouw unieke talenten & kwaliteiten zijn en hoe je die inzet op een manier die bij jou past. We bespreken jouw unieke blauwdruk die uit de Personal Power test komt en reflecteren op wat dit voor jou betekent.

Module 2: Persoonlijk leiderschap

In deze module bepaal je tijdens een interactieve groepstraining jouw koers en ontwikkel je jouw kompas. Na de groepstraining heb je een individueel coachgesprek (via Zoom) van 45 minuten, zodat je meteen door kan pakken en niet vastloopt in belemmerende gedachten en overtuigingen.

Jouw investering

€ 1197,- exclusief btw (of 3  x  € 424,-).

Dit is een pilot prijs. Binnenkort gaat de prijs naar € 1574,- exclusief btw. Deze prijs is voor particulieren. Voor zakelijke prijzen, neem contact met me op.

Je krijgt hiervoor:

Als je met mij gaat samenwerken, dan stop je met doorrennen en leer ik jou keuzes te maken. Zodat je weer energie en voldoening ervaart en kunt genieten van de belangrijkste dingen in het leven.

Dit zeggen anderen

logo-lekker-in-je-vel-beeldmerk

Mathilde heeft mij heel goed geholpen om meer inzicht te krijgen in wat ik wil en waar ik goed in ben. Daarnaast is mijn manier van werken verbeterd en voel ik me zelfverzekerder. Mathilde is een heel warm en open persoon en ik zou haar zeker aan anderen aanbevelen!

Esther – 26 jaar

logo-lekker-in-je-vel-beeldmerk

Mathilde is een heel prettige, open en professionele coach, bij wie je je snel op je gemak voelt. Ze weet direct een heel prettige en ongedwongen sfeer te creëren. Ik heb Mathilde zowel als 1-op-1 coach als tijdens de ‘lekker in je vel workshop’ mogen ervaren. In beide gevallen heeft ze me door haar oprechte betrokkenheidscherpe observatievermogen en het stellen van de juiste vragen geholpen om meer inzicht te krijgen in mijn persoonlijke drijfveren, behoeften en valkuilen. Het kleurenprofiel zoals dat in de workshop aan de orde is gekomen was verrassend ‘spot on’ en geeft heel veel aanknopingspunten om mee aan de slag te gaan.  

Martine – 38 jaar

logo-lekker-in-je-vel-beeldmerk

Ik had een negatief zelfbeeld en was voortdurend op zoek naar positieve bevestiging van de mensen om me heen. Door de coaching heb ik geleerd meer op mezelf en mijn kwaliteiten te vertrouwen en op een positieve manier “problemen” te benaderen. Door bepaalde oefeningen te doen heb ik dit kunnen visualiseren en dit geeft mij kracht om problemen aan te pakken voordat ze escaleren. Mathilde heeft als coach voor mij alle eigenschappen die ik zoek: warm, menselijk, verder kijken dan de oppervlakte en ook praktische handvaten aanreiken waar je verder mee kunt.

Pascale –  47 jaar

logo-lekker-in-je-vel-beeldmerk

Mathilde heeft mij geholpen beter inzicht te krijgen in mijn kracht en hoe balans te vinden en heeft mij handvatten gegeven waar ik iets mee kan. Mathilde is zeer professioneel en focust op jouw persoon en situatie, en levert maatwerk speciaal voor jou!

Anoniem

 

'Never put the key to your happiness in somebody else's pocket'

Ja, maar...

Naast mijn ervaring en gedegen opleidingen, maak ik gebruik van de Personal Power Plus© methode als professioneel analyse-instrument.

Personal Power Plus© is gebaseerd op de filosofie van Elementen en psychologie van Kleur en is gevalideerd door meer dan 10 jaar praktijkmetingen en de Powerkleuranalyse.
 
Het Personal Power Plus model© bestaat uit 4 Elementen en 10 Kleurfamilies, die samen resulteren in 40 Powertypes. De 4 elementen geven weer HOE je de dingen moeiteloos doet en de 10 Kleurfamilies WAT jou ten diepste drijft.
 
Een Powertype heeft een unieke persoonlijkheid en een bijpassende kleur. Bij elk Powertype hoort een eigen lichaamstaal en unieke kwaliteiten. Jouw Blauwdruk is gebaseerd op je 4 hoogst scorende “Power” types en is een handleiding voor jezelf – een kompas. 
 
Iedere Blauwdruk heeft een eigen 4 kleurendruk en bijbehorend persoonlijkheidsprofiel. De 4 kleuren in je Blauwdruk geven aan wat jouw diepste drijfveren zijn en hoe je dingen moeiteloos voor elkaar krijgt. Als je jouw complete blauwdruk leeft en uitstraalt, krijg je meer voor elkaar met meer voldoening en minder moeite.
 
Met de Powertest (online) ontdek je wat jouw complete blauwdruk is. Daarover lees je alles in je Blauwdruk rapport en daarmee gaan we aan de slag tijdens de Kick-off sessie.
 
Naast je blauwdruk vindt je in je persoonlijke rapport de nuances in je Elementen en Kleurfamilie scores en je Top10 Powertypes. Om jouw kracht zichtbaar te maken vind je in het rapport ook een kleuradvies met de Top40 kleuren voor jouw hoogst scorende Powertype en de Top40 kleuren van jouw Balans Powertype.
 
Personal Power Plus is onderscheidend, omdat het jou als geheel ziet. Andere methodes richten zich op slechts één aspect, zoals jouw manier van communiceren, gedragsstijlen, persoonlijkheid, drijfveren of talenten. In Personal Power Plus wordt dat allemaal samengebracht en daarnaast ook nog eens direct verbonden aan jouw uiterlijke presentatie.

Uit ervaring weet ik dat het soms best spannend kan zijn om veel geld, tijd en energie te investeren in jezelf en in je ontwikkeling. Bijvoorbeeld omdat je niet weet of de investering je inhoudelijk voldoende oplevert of omdat je vindt dat je egoïstisch bent door in jezelf te investeren en de tijd en geld niet kunt besteden aan anderen.

Maar heb je ook al nagedacht over wat het je kost als je geen keuze maakt? Stel je eens voor, de energie die langzaam weg drupt, het lontje dat steeds korter wordt en het plezier dat steeds verder wegebt. Misschien ligt een burn out wel op de loer. En dat terwijl de tijd doortikt. Geld is niet het meest waardevolle dat we bezitten. Het is onze kostbare tijd! De dingen waar het echt om gaat zijn niet in geld uit te drukken. Het zou zonde zijn om dit simpele inzicht aan het einde van je leven na een leven lang performen, uitblinken, doorzetten, carrière bouwen en stressen te ontdekken.

Het mooie is dat financieel investeren in jezelf je op veel manieren terugbetaald. Voor je plezier in je eigen leven, voor het bewust genieten van je gezin, voor innerlijke balans, voor inspiratie en nieuwe stappen. Voor doen wat echt bij je past. Om dat wat niet meer werkt los te laten. Om jezelf meer te gunnen. Van jezelf houden. Maar ook iedereen in jouw buurt heeft er baat bij. Als jij lekkerder in je vel zit, geef je anderen de gelegenheid dit ook te doen. Gun het jezelf!

Zeg eens eerlijk? Wat is eigenlijk de reden dat je deze pagina leest? Wil je wel echt groeien als persoon en lekkerder in je vel zitten? Of wil je je gevoelens liever negeren ? Wat gaat er de komende periode veranderen in je leven als je niets doet? Wat zou er gaan veranderen als je nu wel de stap gaat zetten? Hoe zou je leven er dan uitzien?

Het draait eigenlijk vooral om lef: durf jij naar jezelf te kijken en van DENKEN naar DOEN te stappen? Het roer in eigen hand te nemen en op deze manier te investeren in jezelf? Best spannend, maar uiteindelijk ook heel bevrijdend!

Ik zou je graag drie belangrijke vragen willen stellen die andere klanten net als jij erg hebben geholpen bij het maken van de juiste keuze: 1. Helpt dit traject je met het bereiken van wat jij wilt? 2. Ben je bereid en in staat te investeren in jezelf? 3. Zou je met mij samen willen werken?

Als je een “ja” kunt geven op alledrie de vragen, dan moeten we het maar gewoon gaan doen toch!

Je kunt blijven doorrennen en vast blijven zitten in deze situatie. Dat is een optie. Maar hoe lang houdt je dat nog vol? En heb je de tijd niet? Of gun je  jezelf de tijd niet om te luisteren naar je hart en te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om te doen wat je graag zou willen?
 
Het is heel herkenbaar, je bent niet de enige die zichzelf tegenhoudt met allerlei excuses en bezwaren. Ik ken ze en heb ze zelf ook gehad. Ze hebben er voor gezorgd dat ik een tijd lang op de automatische piloot leefde en geen keuzes durfde te maken.  Maar ondertussen zakte mijn energie niveau drastisch en had ik steeds vaker een korter lontje. Een burn out lag op de loer, maar gelukkig heb ik het niet zover laten komen.
 
Hoe anders is het nu ik wel keuzes heb durven te maken en stappen heb gezet. Ik zie de toekomst zonnig tegemoet, voel weer dat ik leef en ervaar veel meer voldoening in wat ik doe.  Dat gun ik jou ook!
 
Laat je dus niet langer belemmeren door jouw excuses of gedachten! Go for it! Je hoeft het niet alleen te doen, zoek hulp en laat je helpen door mij of iemand anders die jou verder kan begeleiden. Jij verdient het!

lekker in je vel academie

JA, ik wil meer plezier & voldoening ervaren!

Denk jij dat het 1 : 1 coachtraject iets voor jou is? Stuur mij dan een berichtje met motivatie waarom jij in dit traject past. 

Scroll naar boven