fbpx
mockup e book

Ben jij er klaar voor om lekker in je vel te zitten en meer voldoening te ervaren?

Ik help jou los te komen van het werk dat jou steeds minder energie geeft.

Niet door met je mee te dromen, maar door jou te begeleiden in het maken van concrete stappen richting een baan of onderneming die écht bij jou past. Hierdoor zit je weer aan het stuur van je eigen leven en ervaar je meer energie, vertrouwen en voldoening.

Download mijn gratis e-book 'Succesvol de gouden kooi uit' om dit te realiseren.

Over Mathilde

Hi, ik ben Mathilde Quispel en het is mijn missie om gedreven professionals zoals jij te helpen om eigen regie te nemen over je leven en je carrière. Zodat je het beste uit jezelf kan halen en bewust kan kiezen voor je geluk.

Op die manier zit jij namelijk lekkerder in je vel, ervaar je meer voldoening en kan je meer genieten van het leven en de dingen die voor jou belangrijk zijn. 

Nu en niet later wanneer het misschien te laat is.

Mijn missie is ontstaan nadat ik na een aantal ingrijpende levensgebeurtenissen zelf het roer heb omgegooid.

Vorig jaar stapte ik letterlijk uit de ratrace omdat ik meer wilde genieten van mijn gezin en vooral wilde doen waar mijn hart sneller van ging kloppen. Na 16 jaar loondienst heb ik de sprong in het diepe genomen en ben ik mijn eigen onderneming gestart.

Inmiddels geniet ik van meer balans, ervaar ik meer voldoening en zit ik vol energie. Ik weet wie ik ben, wat ik te bieden heb en waar ik naartoe wil. Ik zit lekker in mijn vel, voel weer dat ik leef en geniet volop van alles om mij heen.

Dat gun ik jou ook!

lekker in je vel academie

'Dreams don't work unless you do'

- John C. Maxwell -

Dit zeggen anderen

logo-lekker-in-je-vel-beeldmerk

Mathilde heeft mij heel goed geholpen om meer inzicht te krijgen in wat ik wil en waar ik goed in ben. Daarnaast is mijn manier van werken verbeterd en voel ik me zelfverzekerder. Mathilde is een heel warm en open persoon en ik zou haar zeker aan anderen aanbevelen!

Esther – 26 jaar

logo-lekker-in-je-vel-beeldmerk

Mathilde is een heel prettige, open en professionele coach, bij wie je je snel op je gemak voelt. Ze weet direct een heel prettige en ongedwongen sfeer te creëren. Ik heb Mathilde zowel als 1-op-1 coach als tijdens de ‘lekker in je vel workshop’ mogen ervaren. In beide gevallen heeft ze me door haar oprechte betrokkenheid,scherpe observatievermogen en het stellen van de juiste vragen geholpen om meer inzicht te krijgen in mijn persoonlijke drijfveren, behoeften en valkuilen. Het kleurenprofiel zoals dat in de workshop aan de orde is gekomen was verrassend ‘spot on’en geeft heel veel aanknopingspunten om mee aan de slag te gaan.  

Martine – 38 jaar

Werk jij keihard, maar haal je steeds minder voldoening uit je werk? Wil jij meer plezier en passie ervaren en minder op de automatische piloot leven? Maar vliegen de dagen voorbij en zeg je telkens weer tegen jezelf: ‘straks is het mijn tijd en dan ga ik er eens goed voor zitten’? Heb je het idee dat je een heel ander pad wil bewandelen, maar houdt angst je tegen? Ben je toe aan een zetje in de rug en tips van een ervaringsdeskundige? Download dan het e-book 'Succesvol de gouden kooi uit'.

Scroll naar boven