fbpx

Verlang je ernaar om meer vanuit jouw persoonlijke kracht te ondernemen? Zodat je business 100% bij jou past en je de leukste klanten aantrekt.

Tijdens deze 1:1 Business Boost leer je jezelf, je drijfveren en krachten beter kennen. Zo trek jij moeiteloos de leukste klanten naar je toe, durf je keuzes te maken en onderscheid je je op je eigen authentiek manier.

Herken je dit?

 • Voorheen was je als startend ondernemer vooral bezig met het neerzetten van je bedrijf. Er komt op dat moment zoveel over je heen. Nu de mist een beetje opgetrokken is, besef je je dat je iets neergezet hebt wat werkt, maar nog niet helemaal past bij wie jij bent en waar jij gelukkig van wordt.
 • Je hebt een sterke drang om meer vanuit je hart te ondernemen, maar wie ben jij nou écht en wat drijft jou?
 • Je wil graag keuzes maken in je bedrijf, maar loopt vast in wat nou écht bij jou past.
 • Je hebt je in de startperiode van je bedrijf laten inspireren door jouw voorbeelden (wie niet), maar nu is het tijd om jezelf en jouw business op een authentieke manier te onderscheiden van de rest.
 • Je bent een betrokken ondernemer en houdt van je werk, maar trekt regelmatig klanten aan die jouw energie helemaal opslurpen.
 • Je staat positief in het leven, bent enthousiast en wil je business verder ontwikkelen, maar niet alleen vanuit je hoofd ook vanuit je hart.

Ja? Je kunt dan twee dingen doen? Je kunt nog even keihard blijven werken en uren blijven malen over ‘wie jouw ideale klant is’, ‘wat jouw stip op de horizon is’ en ‘hoe je jouw business runt vanuit je hart’. Maar dan zit je waarschijnlijk volgende maand nog steeds met dezelfde prangende vragen. Of je kunt het meteen goed aanpakken en je inzicht vergroten in wie je bent, wat jou drijft en waar jij in uitblinkt. Zodat je keuze’s kunt maken in je bedrijf en je op een authentieke manier kan profileren. Hierdoor ervaar je meer energie en balans. En niet onbelangrijk: trek je de allerleukste klanten als een magneet naar je toe!

Laat mij je helpen! In twee sessies heb jij een schat aan waardevolle informatie en handvatten verzameld, waardoor je binnen no-time jouw bedrijf kan door ontwikkelen en op een pure en persoonlijke manier zichtbaar kan maken. Als je je eigen krachten écht goed kent, kun je ook veel beter bepalen wie er bij je past als klant. Op die manier zijn energie slurpende klanten verleden tijd en werk jij alleen maar met de leukste klanten. Klanten die jij het beste kunt helpen en die de beste resultaten boeken, omdat jullie elkaar perfect aanvullen.

My Story

Hi, ik ben Mathilde Quispel en het is mijn missie om gedreven ondernemers zoals jij te helpen ondernemen vanuit jouw eigen unieke kracht. Zodat je jouw onderneming op een authentieke manier zichtbaar kan maken en een sterk kompas in handen hebt om vanuit je hart te ondernemen. Daardoor trek je met gemak de leukste klanten aan en haal je volop energie en voldoening uit je business.

Op die manier zit jij namelijk lekkerder in je vel, ervaar je meer voldoening en kan je meer genieten van het leven en de dingen die voor jou belangrijk zijn. 

Nu en niet later wanneer het misschien te laat is.

Mijn missie is ontstaan nadat ik na een aantal ingrijpende levensgebeurtenissen zelf het roer heb omgegooid.

Begin vorig jaar stapte ik letterlijk uit de ratrace omdat ik meer wilde genieten van mijn gezin en vooral wilde doen waar mijn hart sneller van ging kloppen. Na 16 jaar loondienst heb ik de sprong in het diepe genomen en ben ik mijn eigen onderneming gestart.

Al snel werd mij duidelijk dat het heel belangrijk is om ervoor te zorgen dat jouw onderneming aansluit bij je persoonlijke kracht en drijfveren. Hierdoor ervaar je meer balans, rust en energie. Daarnaast kan je met het inzetten en uitstralen van je persoonlijke kracht je onderneming op een authentieke manier onderscheiden en de leukste klanten aantrekken.

Hierdoor zit je lekker in je vel, voel je dat je leeft en kan je volop genieten van alles dat voor jou belangrijk is.

Dat gun ik jou ook!

lekker in je vel academie

Hoe zou het zijn als?

 • Jij helder hebt wat jouw unieke kracht en kwaliteiten zijn en hoe je dit in je eigen bedrijf in kan zetten
 • Jij moeiteloos de juiste prioriteiten stelt, waardoor je meer voldoening kunt ervaren
 • je eindelijk knopen door durft te hakken, zodat jouw aanbod en ideale klant helemaal in lijn liggen met wie jij bent en waar jij voor staat.
 • Jij op een kleurrijke en positieve manier zichtbaar kan maken wie je bent en wat je in je hebt
 • Jij duidelijk opvalt in de massa en jezelf op een authentieke manier zichtbaar kan maken
 • Jij moeiteloos klanten aantrekt waar jij blij van wordt en waar je energie van krijgt.
 • Jij meer energie overhoudt om te genieten van dat waar het leven voor jou daadwerkelijk om draait

Dat is mogelijk als...

 • Jij het jezelf gunt om een investering in jezelf te doen
 • Jij tijd vrijmaakt voor 2 online sessies (60 min) en ter voorbereiding de online Powertest invult
 • Jij de sessies open-minded in gaat en actief aan de slag gaat met de inzichten, tips en inspiratie
 • Jij na de sessies jouw inzichten en acties in de praktijk brengt

'People don't buy what you do, people buy why you do it'

- Simon Sinek -

logo lekker in je vel beeldmerk

Na de 1:1 Business Boost

 • Weet je wie je bent, waar je warm voor loopt en wat jou echt drijft. Op basis van deze drijfveren ga je moeiteloos klanten naar je toetrekken
 • Ben je in staat makkelijker keuzes te maken die echt bij jou passen. Misschien wil je al een tijdje voor een nieuwe ideale klant kiezen of wil je een andere dienst gaan aanbieden. Na onze sessies houdt niet je meer tegen.
 • Kan jij je unieke persoonlijkheid vol zelfvertrouwen uitstralen. Hierdoor kan je je huisstijl, web teksten en kledingkeuze 100% laten matchen met wie jij bent en een authentieke indruk achter laten.
 • Heb je kraakhelder wie jouw allerleukste klanten zijn en hoe je die kan aantrekken
 • Heb je volop inspiratie en handvatten om meer vanuit je hart en persoonlijke kracht te ondernemen
 • Kan je stappen zetten om je bedrijf verder door te ontwikkelen en helemaal te stroomlijnen met wie jij bent! Je gaat hierdoor echt de ondernemersvrijheid ervaren.

  Als je gaat ondernemen vanuit je persoonlijke kracht en jezelf profileert middels de missie die je uitdraagt en daar ook écht voor durft te gaan staan, zal heel je business soepeler gaan lopen.

Praktische gegevens

like

Inhoud

 • 2 x online sessie van 90 min
 • Personal Power rapport inclusief blauwdruk (pdf)
 • 12 inspirerende kleurhartjes in een blikje
pin

Datum & Locatie

 • Online via Zoom (videobellen)
 • Klik op de ‘aanmelden’ knop dan maken we een afspraak!
euro

Investering

 • €495,- euro excl btw.

Deze investering is inclusief jouw persoonlijke Powerrapport (pdf) en een blikje met jouw persoonlijke kleurhartjes.

'Authenticiteit is dag in dag uit loslaten wie je denk te moeten zijn, en omarmen wie je werkelijk bent'

- Brene Brown -

quality

Als jij jouw kracht en kwaliteiten onvoldoende kent of onvoldoende in je kracht zit, hoe kunnen anderen dan zien hoe bijzonder je bent, wat jou drijft en wat je moeiteloos voor elkaar krijgt?

Het Personal Power rapport geeft je een blauwdruk voor succes en een waardevol leven, zodat jij je verlangens waar kunt maken en een bijzonder leven kan leiden. Met jouw Blauwdruk meet je wat jou drijft, waar jij voor staat en wat jij moeiteloos voor elkaar krijgt. Jouw Blauwdruk geeft je een richting voor je keuzes en de invulling voor je leven.

Een waarschuwing: als je dit rapport hebt, kun je je niet meer verstoppen. Dan weet je wat jouw kracht is en wat je hier te doen hebt. Dan heb je de sleutel in handen voor het bijzondere leven wat voor jou bedoeld is.

Dit zeggen anderen

logo lekker in je vel beeldmerk

Dankzij de Colour Your Business Boost heb ik veel scherper gekregen wat mijn krachten zijn en kan ik op basis van deze kennis klanten kan aantrekken die echt bij me passen, me energie geven en ik daardoor het beste kan helpen. Het is alsof er puzzelstukjes op zijn plek vielen. De dag na onze tweede sessie ben ik dan ook gelijk aan de slag gegaan met het aanscherpen van mijn ideale klant en website. Waar ik dit eerst nog vooral vanuit het hoofd deed, vloeide dit er nu zomaar uit omdat het vanuit het hart kwam. 🙂 Mathilde is een eerlijke, betrokken en warme coach die ik iedereen kan aanraden. Onze sessies hebben me vooral helderheid, richting en FLOW opgeleverd. Dankjewel Mathilde! 

Carlijn Ottens – Marketing & Business Coach

 

logo lekker in je vel beeldmerk

Via via kwam ik bij Mathilde omdat ik even vast liep in mijn business, ik miste de focus en kon op deze manier niet met een gerust hart mijn zwangerschapsverlof ingaan. Ik wilde een plan hebben om na mijn verlof de draad weer vol vertrouwen op te kunnen pakken op een manier dat bij mij past.

Dit inzicht heb ik middels de colour your business boost van Mathilde gekregen. Ik kan nu mijn business rustig los laten en straks in volle vertrouwen oppakken en inrichten op een manier dat bij mij past. De sessies gaven mij veel energie en ik kan bijna niet wachten om te beginnen maar eerst….. verlof!

Leonie Olthof-Verkerk – Intuïtief Coach

logo lekker in je vel beeldmerk

Onlangs ben ik mijn eigen onderneming gestart. Die eerste fase heb ik in een sneltreinvaart doorlopen. Opdrachten kwamen op mijn pad en ik heb ze uit puur praktisch oogpunt aangenomen. Om ervan te leren, om vlieguren te maken maar zeker ook om geld te verdienen. Alleen na een tijd voelde ik, dat het niet makkelijk en soepel ging en dat het op een bepaalde manier niet comfortabel meer voelde.

Ik kwam erachter, dat ik weer terug moest naar de tekentafel en naar de basis. Ik had op bepaalde vragen als wie ben ik?, wat voor type tekstschrijver ben ik?, wie is mijn ideale doelgroep?, wat heb ik in mijn werk nodig om voldoening en energie te krijgen? onvoldoende antwoord gegeven.

Het grootste inzicht wat ik na deze test heb gekregen, is wat mijn kracht is. En waar die ligt. Een uitgangspunt, die ik echt verder kan en ga gebruiken bij het beantwoorden van mijn openstaande vragenIk zou Mathilde aanbevelen, omdat ik de manier waarop ze de test heeft gedaan en besproken heeft bijzonder prettig en professioneel tegelijk vond. Mathilde weet waar ze het over heeft en is daarnaast warm en toch duidelijk. 

Anne-Margriet Smith – I AM-power Tekstschrijver

logo lekker in je vel beeldmerk

Mathilde is een hele prettige, open en professionele coach, bij wie je je snel op je gemak voelt. Ze weet direct een heel prettige en ongedwongen sfeer te creëren. Ik heb Mathilde zowel als 1-op-1 coach als tijdens een workshop mogen ervaren.

In beide gevallen heeft ze me door haar oprechte betrokkenheidscherpe observatievermogen en het stellen van de juiste vragen geholpen om meer inzicht te krijgen in mijn persoonlijke drijfveren, behoeften en valkuilen. 

Het kleurenprofiel was verrassend ‘spot on’ en geeft heel veel aanknopingspunten om mee aan de slag te gaan.  

Martine – 38 jaar

'Never put the key to your happiness in somebody else's pocket'

Ja, maar...

Naast mijn ervaring en gedegen coach opleiding, maak ik gebruik van de Personal Power© methodiek als professioneel analyse-instrument.

Het Personal Power model dat ten grondslag ligt aan deze methodiek bestaat uit 4 Elementen die inzicht geven in hoe jij de dingen doet en 10 kleurfamilies die staan voor wat jij het belangrijkste vindt. Dit resulteert in 40 unieke Powertypes – 40 kleurpersoonlijkheden.

Personal Power bestaat uit een online Powertest, een uitgebreide persoonlijke rapportage en kleurrijke materialen om de adviezen kracht bij te zetten. 

De Powertest bestaat uit 40 vragen en duurt ongeveer een half uur om in te vullen. Daaruit wordt je Powertype – je no. 1 Kracht berekend en je Blauwdruk samengesteld. Je blauwdruk bestaat uit je 4 hoogst scorende Powertypes.

Uit ervaring weet ik dat het soms best spannend kan zijn om geld te investeren in jezelf en je bedrijf.  Maar heb je ook al nagedacht over wat het je kost als je geen keuze maakt? Stel je eens voor, de allerleukste klanten die je de komende maanden misloopt als je zelf maar wat blijft aanrommelen. En de energie die het je kost als jouw bedrijf niet helemaal aansluit op wie jij bent en wat je wil uitstralen. Wat zou het je opleveren als je wel die leuke klanten moeiteloos aantrekt? Dat je bedrijf zo ingericht is dat het jouw belangrijkste drijfveren weerspiegelt? Dat je met mij aan de slag gaat om jezelf op een authentieke manier te kunnen onderscheiden van de massa?

Het mooie is dat financieel investeren in jezelf en je bedrijf je op veel manieren terugbetaald. Voor je plezier in je eigen leven, voor het bewust genieten van dat wat jij belangrijk vind, voor innerlijke balans, voor inspiratie en nieuwe stappen. Voor doen wat echt bij je past. Om dat wat niet meer werkt los te laten. Om je eigen kracht vol zelfvertrouwen uit te stralen. Lekker in je vel zitten. Gun het jezelf!

Mijn klanten roepen nadien dat het de investering meer dan waard is, want wanneer jij werkt aan een duurzame basis voor jouw bedrijf, heb je daar later nog steeds veel plezier van. Zou dit een investering waard zijn?

Ik begrijp dat je twijfels hebt, het is ook gezond om een weloverwogen keuze te maken. Maar zeg eens eerlijk: waarover twijfel je? Weet je dat? Vraag je je af of dit wel bij je past?

Zou je onderstaande drie vragen eens voor jezelf kunnen beantwoorden? Deze vragen hebben andere ondernemers (to be), net als jij, geholpen bij het maken van hun keuze.

1. Helpt deze 1:1 Color your Business Boost met het krijgen van wat je wilt?

2. Ben je bereid en in staat te investeren?

3, Zou je met mij samen willen werken?

Als je een ‘ja’ kunt geven op alledrie de vragen, dan moeten we er maar gewoon voor gaan toch!

Jazeker! Je krijgt een btw-factuur.

Mail mij dan gerust naar mathilde@lekkerinjevelacademie.nl of stuur mij een berichtje op instagram voor een snelle reactie!

lekker in je vel academie

Ja, ik wil mijn persoonlijke kracht ontdekken!

Denk jij dat de 1:1 Colour your Business Boost iets voor jou is. Stuur mij dan een berichtje dan neem ik binnen 24 uur contact met je op.

Scroll naar top